'El Tigre' Romero klaar voor nieuwe start bij PSV Gepubliceerd op 27-7-2020 | Via fox sports

Maxi Romero is terug. De aanvaller van PSV, die in januari 2018 voor een miljoenenbedrag overkwam van Vélez Sarsfield, kende een ongelukkige eerste periode in Eindhoven, maar wil zich onder de nieuwe trainer Roger Schmidt laten zien.

Romero, die gebrand is op succes, erkent dat hij in het verleden fouten heeft gemaakt.

De 21-jarige Argentijn werd afgelopen seizoen door PSV verhuurd aan Vélez Sarsfield. De Eindhovenaren namen hem in 2018 al over van de Argentijnse club.

Romero keerde dus tijdelijk terug naar zijn vaderland en was in de laatste weken van het seizoen op dreef. Hoewel de aanvaller dus niet in Europa speelde, bleef technisch manager John de Jong goed contact houden met Romero.  

De Argentijn wil zich niet alleen laten zien aan de Eindhovense fans, maar vooral ook aan de nieuwe trainer. Roger Schmidt kan beschikken over Donyell Malen en Sam Lammers, en dus is er flinke concurrentie. De eerste kennismaking met de werkwijze van Schmidt bevalt Romero goed.

De spits is er klaar voor en gaat de concurrentiestrijd aan. 'El Tigre' gaat binnenkort op jacht naar zijn eerste doelpunt in de Eredivisie. (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
Eredivisie start met buitenspeltechnologie Gepubliceerd op 31-7-2020
Eredivisie
Dit seizoen vijf wissels toegestaan in de Eredivisie Gepubliceerd op 30-7-2020
Eredivisie
Programma Eredivisie 2020/21 definitief vastgesteld Gepubliceerd op 24-7-2020
Eredivisie
Concept Eredivisie programma 2020/21 bekend Gepubliceerd op 22-7-2020
Eredivisie
Speelschema ‘FOX Sports Eredivisie Comeback’ bekend Gepubliceerd op 8-7-2020