Elia: "Ik ga sowieso praten met ADO en FC Twente" Gepubliceerd op 3-8-2020 | Via fox sports

Eljero Elia gaat met ADO Den Haag en FC Twente praten over een eventuele transfer, zo laat de 33-jarige aanvaller weten in gesprek met FOX Sports. Elia maakt het Europa League-seizoen nog af bij de Turks landskampioen Istanbul Basaksehir en is dan transfervrij.

Toekomst 

Elia's contract loopt af aan het einde van het seizoen en vanwege de corona-onderbreking duurt dat wat langer dan normaal. Een paar weken terug won Basaksehir voor het eerst in de clubhistorie de landstitel. Normaal gesproken zou dat het einde van het seizoen zijn, maar de Europa League moet ook nog worden afgemaakt. En dus blijft Elia tot aan het einde van het Europa League-avontuur van Basaksehir in Turkije. Wat de vleugelspeler daarna gaat doen is nog niet bekend. Vanuit Nederland is er interesse van onder andere ADO Den Haag en FC Twente. Met die clubs gaat Elia sowieso in gesprek. Elia speelde in het verleden drie seizoen voor ADO en twee seizoenen voor FC Twente. 

Europa League 

Komende woensdag gaat de Europa League verder met de achtste finales. Daarin komen nog volop Nederlanders in actie, zoals Wout Weghorst, Luuk de Jong, Justin Kluivert, en dus ook Eljero Elia. Met Turks landskampioen Istanbul Basaksehir verdedigt Elia een 1-0 voorsprong, uit bij Kopenhagen. (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
Reactie van het betaald voetbal op de coronamaatregelen Gepubliceerd op 28-9-2020
Eredivisie
Voetbalbranche verrast over laatste waarschuwing minister Van Ark Gepubliceerd op 26-9-2020
Eredivisie
Eredivisie benoemt unaniem Jan de Jong als directeur Gepubliceerd op 21-9-2020
Eredivisie
Voetbalstadions in elegant design Gepubliceerd op 18-9-2020
Eredivisie
Uitslag #OneToWatch: fans kijken vooral uit naar Antony, Madueke en Danilo Gepubliceerd op 11-9-2020