Engels talent Madueke sluit definitief aan bij hoofdmacht PSV Gepubliceerd op 14-3-2020 | Via fox sports

Noni Madueke heeft opnieuw een stap gemaakt bij PSV. De 18-jarige aanvallende middenvelder sluit definitief aan bij de selectie van de hoofdmacht, zo meldt technisch manager John de Jong.

Madueke, die deze week zijn contract verlengde tot medio 2024, stroomde pas afgelopen winter in bij Jong PSV. Daarna maakte het Engelse talent snel promotie naar het eerste elftal en speelde hij inmiddels al vier wedstrijden op het hoogste niveau.

"Ik heb ontzettend veel zin om bij het eerste aan te sluiten", zegt Madueke op de site van PSV. "Ik ga mijn best doen voor het team, doelpunten maken en ik hoop het publiek te vermaken. Ik wil trainer Ernest Faber bedanken voor het vertrouwen dat hij direct aan me heeft gegeven. Hij liet me debuteren en later ook mijn basisdebuut maken. Ik heb veel te danken aan de trainer."

Madueke verkaste in de zomer van 2018 van de jeugdopleiding van Tottenham Hotspur naar PSV, waar hij aanvankelijk aansloot bij de Onder 19. Naast zijn vier duels in de Eredivisie, speelde hij zes wedstrijden voor het beloftenteam in de Keuken Kampioen Divisie. (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
Statement Eredivisie CV over huidige status competitie Gepubliceerd op 3-4-2020
Eredivisie
eDivisie start nieuw initiatief: eDivisie Open Series Gepubliceerd op 3-4-2020
Eredivisie
[Liveblog] De Eredivisie(clubs) tijdens de coronacrisis Gepubliceerd op 31-3-2020
Eredivisie
Meer duidelijkheid over uitspelen betaald voetbalcompetities Gepubliceerd op 1-4-2020
Eredivisie
Voorlopig geen wedstrijden betaald voetbal Gepubliceerd op 31-3-2020