FC Twente hengelt Japanner en Georgiër binnen Gepubliceerd op 16-7-2019 | Via fox sports

FC Twente heeft zich versterkt met Keito Nakamura en Giorgi Aburjania. Beide spelers worden voor twee jaar gehuurd.

Nakumara 

De achttienjarige Japanner komt over van Gamba Osaka. De aanvallend ingestelde speler wordt vooralsnog voor twee jaar gehuurd, maar de Tukkers hebben een optie tot koop bedongen. Nakamura was onlangs nog actief op het WK voor spelers onder twintig jaar.

Nakamura: "Ik kijk erg uit naar FC Twente. De club, de fans, de passie, de sfeer in het stadion. De beelden die ik via internet kreeg, gaven me het gevoel: ja, dat is zo'n speciale club, ik wil daarheen."

Technisch directeur Ted van Leeuwen is beretrots op zijn nieuwste aanwinst: "Keito is een van de allergrootste talenten van Japan. Technisch vaardig, heeft een opmerkelijke spelintelligentie voor iemand van zijn leeftijd en kan op alle vijf aanvallende posities uit de voeten."

"Keito past perfect in ons spelsysteem. Een fijne speler ook voor het publiek. Het mag een klein wonder genoemd worden dat we met onze bescheiden financiële middelen erin geslaagd zijn deze kwaliteit aan te trekken."

Aburjania

Ook middenvelder Giorgi Aburjania sluit zich aan bij de promovendus. De Georgiër wordt voor twee jaar gehuurd van Sevilla.

 

"FC Twente is een grote club met een heel grote historie en een prachtig stadion. Afgelopen jaar heb ik FC Twente veel gevolgd en hen kampioen zien worden. Elke wedstrijd weer een vol stadion, dat was bijzonder. Aitor ken ik van Sevilla en is een vriend van me. Hij heeft me veel verteld over FC Twente, ik kijk er naar uit om hier straks te spelen." (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
Memphis Depay ex-Eredivisie Speler van de Week Gepubliceerd op 20-8-2019
Eredivisie
Effectief PSV maakt geen fout in Almelo Gepubliceerd op 19-8-2019
Eredivisie
Mijlpaal: Weet AZ de deur op slot te houden en een record te vestigen? Gepubliceerd op 15-8-2019
Eredivisie
Wedstrijd tussen VVV-Venlo en Ajax vervroegd Gepubliceerd op 14-8-2019
Eredivisie
Erik Pieters ex-Eredivisie Speler van de Week Gepubliceerd op 13-8-2019