FC Twente hengelt Japanner en Georgiër binnen Published on 16-7-2019 | By fox sports

FC Twente heeft zich versterkt met Keito Nakamura en Giorgi Aburjania. Beide spelers worden voor twee jaar gehuurd.

Nakumara 

De achttienjarige Japanner komt over van Gamba Osaka. De aanvallend ingestelde speler wordt vooralsnog voor twee jaar gehuurd, maar de Tukkers hebben een optie tot koop bedongen. Nakamura was onlangs nog actief op het WK voor spelers onder twintig jaar.

Nakamura: "Ik kijk erg uit naar FC Twente. De club, de fans, de passie, de sfeer in het stadion. De beelden die ik via internet kreeg, gaven me het gevoel: ja, dat is zo'n speciale club, ik wil daarheen."

Technisch directeur Ted van Leeuwen is beretrots op zijn nieuwste aanwinst: "Keito is een van de allergrootste talenten van Japan. Technisch vaardig, heeft een opmerkelijke spelintelligentie voor iemand van zijn leeftijd en kan op alle vijf aanvallende posities uit de voeten."

"Keito past perfect in ons spelsysteem. Een fijne speler ook voor het publiek. Het mag een klein wonder genoemd worden dat we met onze bescheiden financiële middelen erin geslaagd zijn deze kwaliteit aan te trekken."

Aburjania

Ook middenvelder Giorgi Aburjania sluit zich aan bij de promovendus. De Georgiër wordt voor twee jaar gehuurd van Sevilla.

 

"FC Twente is een grote club met een heel grote historie en een prachtig stadion. Afgelopen jaar heb ik FC Twente veel gevolgd en hen kampioen zien worden. Elke wedstrijd weer een vol stadion, dat was bijzonder. Aitor ken ik van Sevilla en is een vriend van me. Hij heeft me veel verteld over FC Twente, ik kijk er naar uit om hier straks te spelen." (FOX Sports)

Highlighted

Eredivisie
Ex-Eredivisiespeler van de week: Robin Gosens Published on 27-1-2020
Eredivisie
Vuckic bezorgt PSV nieuwe zeperd met wonderschoon doelpunt Published on 27-1-2020
Eredivisie
Willem II rijgt records aaneen Published on 24-1-2020
Eredivisie
Twee mijlpalen lonken voor Lex Immers Published on 23-1-2020
Eredivisie
Doe jij mee met het Fan Onderzoek 2019/'20? Published on 23-1-2020