FC Utrecht opent speciaal mascotte huisje in Stadion Galgenwaard voor jongste supporters Gepubliceerd op 8-1-2021

Mascottes Tiger en Tigergirl van FC Utrecht zijn sinds kort niet alleen op wedstrijddagen te vinden in Stadion Galgenwaard, maar ook doordeweeks. Stadion Galgenwaard heeft daarmee als eerste club ter wereld een eigen huisje in het stadion waar hun mascottes verblijven. Het huisje is speciaal ingericht speciaal voor de jongste FC Utrecht-supporters.

In het Tigerhuisje kunnen kinderen chillen met de mascottes aan de picknicktafels, een potje tafelvoetbal doen of een potje FIFA spelen tegen de eSporter van FC Utrecht. Ook kan er getekend worden en andere spellen worden gespeeld. Dit allemaal in het gezelschap van Tiger en Tigergirl.

Zodra de maatregelen het toelaten organiseert FC Utrecht meerdere testevents voor zowel kinderen als families. De bedoeling is dat kinderen en families de wedstrijd en in de rust een bezoekje brengen aan het huisje vol met plezier. Doordeweeks is het huisje beschikbaar voor activiteiten van de Kidsclub en is het mogelijk, als de maatregelen het toelaten, om kinderfeestjes te vieren in het Tigerhuisje.

Focus op jonge doelgroep

Middels het Tigerhuisje wil FC Utrecht zich focussen op kinderen van 4 tot 12 jaar. Het Tigerhuisje moet het bezoek aan Stadion Galgenwaard tot een unieke en onvergetelijke ervaring maken. De doelstelling hiermee is dat er meer families op de tribune zitten tijdens thuiswedstrijden van FC Utrecht.

 

Bekijk hier het filmpje over het Tigerhuisje:

Meer informatie vind u hier

Uitgelicht

Eredivisie
Vooruitblik: Klaas-Jan Huntelaar op voor zijn laatste kunstje? Gepubliceerd op 15-1-2021
Eredivisie
Vooruitblik: Reuzendoder AZ op weg naar volgende topper Gepubliceerd op 13-1-2021
Reactie op de nieuwe corona maatregelen van het Nederlandse betaald voetbal Gepubliceerd op 12-1-2021
Eredivisie
Vitesse-FC Utrecht in het teken van Theo Bos en KWF Gepubliceerd op 12-1-2021
Eredivisie
AJAX - PSV bezorgt ESPN meteen record Gepubliceerd op 11-1-2021