FC Utrecht wint return met overtuigende cijfers en plaatst zich voor finale Play-Offs Gepubliceerd op 21-5-2019 | Via fox sports

FC Utrecht heeft zich met een 3-0 overwinning op Heracles Almelo geplaatst voor de finale van de Europese Play-Offs. Afgelopen zaterdag won de ploeg van trainer Dick Advocaat de heenwedstrijd in Almelo al met 0-2.

In Almelo was Simon Gustafson vanaf de strafschopstip een van de doelpuntenmakers. In de Galgenwaard tekende de Zweed vanaf de strafschopstip voor de openingstreffer na een domme overtreding van Mats Knoester op Utrecht-spits Cyriel Dessers. Gustafson bleef vervolgens oog-in-oog met Heracles-doelman Janis Blaswich ijzig kalm.


Tien minuten voor tijd besliste Jean-Christophe Bahebeck het tweeluik met een geplaatst schot. De Fransman was in de eerste helft ingevallen voor de geblesseerde Riechedly Bazoer. Vlak voor tijd scoorde Bahebeck ook nog de 3-0.

FC Utrecht speelt in de finale om een Europees ticket komende vrijdag Vitesse. De return in de finalewedstrijd is op dinsdag 28 mei. (FOX Sports)

FC Utrecht - Vitesse, vrijdag 24 mei om 20.45 uur LIVE op FOX Sports 1

Uitgelicht

Eredivisie
Mooie mijlpaal voor Willem Janssen: 350e wedstrijd Gepubliceerd op 20-9-2019
Eredivisie
Oproep: wie is jouw Walking Legend? Gepubliceerd op 18-9-2019
Eredivisie
Fernando Ricksen overleden Gepubliceerd op 18-9-2019
Eredivisie
Jeremiah St. Juste ex-Eredivisie speler van de week Gepubliceerd op 17-9-2019
Eredivisie
Evenaring van doelpuntenrecord deze eeuw Gepubliceerd op 16-9-2019