Feyenoord komende weken zonder Haps Gepubliceerd op 19-11-2020 | Via fox sports

Ridgeciano Haps is de komende wedstrijden niet inzetbaar voor Feyenoord. De linksback, die de laatste weken vooral opereert als linksbuiten, trainde de afgelopen dagen al niet mee met de groep en zal naar verwachting zeker enkele weken uitgeschakeld zijn.

Wat Haps precies mankeert, geeft Feyenoord niet aan. Uiteraard vanwege privacy-redenen. Haps was bezig aan een indrukwekkend seizoen tot nu toe en bewees zowel aanvallend als verdedigend zijn meerwaarde. Met vier doelpunten in tien wedstrijden drukte hij dat ook uit in cijfers.

Sinds zijn komst naar Feyenoord is Haps behoorlijk blessuregevoelig gebleken. Zo speelde hij in het seizoen 18/19 maar 9 duels. Feyenoord-trainer Dick Advocaat noemde hem onlangs nog een potentiële linksback voor het Nederlands elftal.

Bijlow

De afwezigheid van Haps is een nieuwe tegenvaller voor trainer en club. Zo is Justin Bijlow al tot de winterstop uitgeschakeld met een voetblessure. Ook Leroy Fer, Luis Sinisterra, Nicolai Jørgensen, Robert Bozenik en Sven van Beek ontbreken al een tijdje. (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
Vooruitblik: Feyenoord op recordjacht Gepubliceerd op 20-11-2020
Eredivisie
Karlsson doet Idrissi (voorlopig) vergeten in Alkmaar Gepubliceerd op 20-11-2020
Eredivisie
Oud-keeper en Eredivisie-recordhouder Doesburg overleden Gepubliceerd op 18-11-2020
Eredivisie
LIVE: Bekijk hier speelronde 2 in de eDivisie Gepubliceerd op 17-11-2020
Eredivisie
Raad van Commissarissen Eredivisie CV treedt af Gepubliceerd op 16-11-2020