Feyenoord neemt Johnston over van Liverpool Published on 7-8-2019 | By fox sports

Feyenoord heeft zich versterkt met de 20-jarige George Johnston. De centrale verdediger komt over van Liverpool waar hij aanvoerder was van het reserveteam.

Johnston begon op negenjarige leeftijd in de jeugdopleiding van Liverpool. Hij schopte het tot jeugdinternational van Schotland, maar wist niet te debuteren in de hoofdmacht van The Reds.

Afgelopen seizoen kwam Johnston 22 keer in actie voor de reserves van Liverpool waarin hij twee keer scoorde. De Schot tekent in Rotterdam een contract voor twee seizoenen met een optie voor een derde jaar. Hij gaat spelen met rugnummer veertien. 

Sjaak Troost, technisch directeur van Feyenoord, zegt dat Johnston uit meerdere clubs kon kiezen. "George is een talentvolle verdediger die op meerdere posities achterin uit de voeten kan. Er was ook interesse van meerdere clubs maar hij heeft zeer bewust voor Feyenoord gekozen, om zich onder de vleugels van Jaap Stam te ontwikkelen tot belangrijke kracht in De Kuip", laat Troost weten op de clubsite. (FOX Sports)

Highlighted

Eredivisie
Subtopper op vrijdagavond Published on 13-12-2019
Eredivisie
Ex-Eredivisiespeler van de week: Luis Suárez Published on 10-12-2019
Eredivisie
FC Twente geeft kwetsbare gezinnen een steuntje in de rug Published on 10-12-2019
Eredivisie
Sparta houdt Dessers en Heracles in bedwang tijdens matig gelijkspel Published on 9-12-2019
Eredivisie
Ajax op jacht naar 155e treffer Published on 6-12-2019