Feyenoord verliest van HSV, rentree Haps Gepubliceerd op 28-8-2020 | Via fox sports

Feyenoord heeft het trainingskamp in Duitsland en Oostenrijk afgesloten met een nederlaag. Hamburger SV bleek met 1-0 te sterk tijdens het toernooi om de Helden Cup, waar de Rotterdammers met drie Duitse clubs aan mee deden.

Namens HSV scoorde Manuel Wintzheimer het enige doelpunt. Feyenoord loopt zo de bokaal en € 30.000,- voor een goed doel mis, nadat eerder deze week al werd gelijkgespeeld tegen Arminia Bielefeld (0-0).

Voorafgaand aan de wedstrijd in Oostenrijk was er goed nieuws want Ridgeciano Haps maakte zijn rentree in de basis bij de Rotterdammers en hij kon 45 minuten meespelen.

Ook Steven Berghuis stond voor het eerst deze oefencampagne in de basis bij Feyenoord. De aanvoerder, net hersteld van een luchtweginfectie, speelde tot dusver alleen een half uur tegen MSV Duisburg. Deze keer deed Berghuis 75 minuten mee. 

Fer in Oranje

Ook voor Leroy Fer, die tegen HSV de hele wedstrijd speelde, was er goed nieuws. Hij zit bij de definitieve selectie van het Nederlands elftal voor de interlands tegen Polen en Italië. De laatste speelminuten van Fer in Oranje dateren van bijna zes jaar geleden (12 november 2014; Nederland - Mexico 2-3).

Start Eredivisie

Feyenoord begint het nieuwe Eredivisie-seizoen op zaterdag 12 september met een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. (FOX Sports

Uitgelicht

Eredivisie
Reactie van het betaald voetbal op de coronamaatregelen Gepubliceerd op 28-9-2020
Eredivisie
Voetbalbranche verrast over laatste waarschuwing minister Van Ark Gepubliceerd op 26-9-2020
Eredivisie
Eredivisie benoemt unaniem Jan de Jong als directeur Gepubliceerd op 21-9-2020
Eredivisie
Voetbalstadions in elegant design Gepubliceerd op 18-9-2020
Eredivisie
Uitslag #OneToWatch: fans kijken vooral uit naar Antony, Madueke en Danilo Gepubliceerd op 11-9-2020