Fortuna Sittard haalt Ben Rienstra terug naar Eredivisie Gepubliceerd op 1-9-2020 | Via fox sports

Ben Rienstra keert terug op de Nederlandse velden. Fortuna Sittard neemt de 30-jarige middenvelder over van het Turkse Kayserispor. In Sittard tekent Rienstra een contract voor drie jaar.

Rienstra speelde in Nederland al voor Heracles Almelo, PEC Zwolle, AZ, Willem II en sc Heerenveen. Afgelopen seizoen speelde hij 26 wedstrijden voor Kayserispor.

Op de site van Fortuna toont Rienstra zich ambitieus: “Ik ben trots dat ik de komende jaren voor Fortuna Sittard mag gaan spelen. Ik heb veel zin in dit nieuwe project en ik hoop dat ik mijn steentje kan bijdragen aan de groei die de club de afgelopen jaren heeft ingezet.”

Technisch manager Sjors Ultee benadrukt dat Rienstra een versterking is voor de selectie van Fortuna: “Het was een transfer van de lange adem, maar we zijn blij dat het nu rond is. We voegen met Ben een ervaren leider toe aan onze selectie. Wij zijn continue op zoek naar de juiste balans tussen ervaring en jong talent. De kwaliteiten van Ben sluiten daar perfect op aan.” (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
Reactie van het betaald voetbal op de coronamaatregelen Gepubliceerd op 28-9-2020
Eredivisie
Voetbalbranche verrast over laatste waarschuwing minister Van Ark Gepubliceerd op 26-9-2020
Eredivisie
Eredivisie benoemt unaniem Jan de Jong als directeur Gepubliceerd op 21-9-2020
Eredivisie
Voetbalstadions in elegant design Gepubliceerd op 18-9-2020
Eredivisie
Uitslag #OneToWatch: fans kijken vooral uit naar Antony, Madueke en Danilo Gepubliceerd op 11-9-2020