FOX Sports Eredivisie Comeback op 31 juli van start met MVV - ADO Gepubliceerd op 23-7-2020 | Via fox sports

MVV Maastricht en ADO Den Haag openen vrijdag 31 juli de FOX Sports Eredivisie Comeback. De wedstrijd wordt om 20.00 uur gespeeld in De Geusselt.

ADO eindigde afgelopen seizoen als zeventiende in de Eredivisie, MVV was de nummer vijftien van de Keuken Kampioen Divisie. Bij ADO werd afgelopen week een speler positief getest op corona, maar dat staat het oefenduel in Maastricht niet in de weg.

FOX Sports Eredivisie Comeback

In voorbereiding op de start van het nieuwe seizoen spelen alle clubs de hele maand augustus een reeks van onderlinge oefenwedstrijden. Per Eredivisie-club worden minimaal twee wedstrijden live uitgezonden op FOX Sports. Zo neemt FC Utrecht het op tegen AZ en Ajax, ontvangt Feyenoord stadgenoot Sparta en duelleert PSV met Vitesse. Bekijk hier zes duels om naar uit te kijken.

Naast alle Eredivisie-clubs komen ook de Keuken Kampioen Divisieclubs in actie. In dat verband worden nog eens minimaal tien extra onderlinge oefenduels live uitgezonden. Hierdoor is op FOX Sports gedurende de hele maand augustus bijna dagelijks een live wedstrijd te zien uit de twee hoogste Nederlandse competities. De programmering wordt verder versterkt met de ontknoping van de UEFA Europa League 2019/20. (FOX Sports)

 

Uitgelicht

Eredivisie
Eredivisie start met buitenspeltechnologie Gepubliceerd op 31-7-2020
Eredivisie
Dit seizoen vijf wissels toegestaan in de Eredivisie Gepubliceerd op 30-7-2020
Eredivisie
Programma Eredivisie 2020/21 definitief vastgesteld Gepubliceerd op 24-7-2020
Eredivisie
Concept Eredivisie programma 2020/21 bekend Gepubliceerd op 22-7-2020
Eredivisie
Speelschema ‘FOX Sports Eredivisie Comeback’ bekend Gepubliceerd op 8-7-2020