Fraaie lob Linssen niet voldoende voor Vitesse tegen veerkrachtig Emmen Gepubliceerd op 26-1-2020 | Via fox sports

Vitesse is er niet in geslaagd om thuis te winnen van FC Emmen. De Arnhemmers kwamen op voorsprong door een prachtige treffer van Bryan Linssen, maar gaven in een zwakke tweede helft de zege uit handen: 1-1.

Vitesse domineerde de eerste helft en kwam verdiend op voorsprong via Bryan Linssen. De trefzekere buitenspeler kon zijn eerste twee kansen niet verzilveren, maar alsnog op zeer fraaie wijze toe in de negentiende minuut. Linssen liet Dennis Telgenkamp kansloos met een heerlijk lobje.

Het was voor Linssen zijn twaalfde doelpunt van het seizoen. Daarmee werd hij de eerste speler die in de Eredivisie in drie seizoenen op rij twaalf keer of meer scoorde. Het was niet genoeg voor de zege.

Emmen kwam na een uiterst zwakke eerste helft sterk terug na rust. De vijfde! kans in het eerste kwartier van de tweede helft werd benut door Michael de Leeuw: 1-1. Na tussenkomst van de VAR werd de gelijkmaker goedgekeurd. 

Vitesse blijft op de zesde plaats staan met 34 punten. FC Emmen pakt het tweede punt buitenshuis en heeft 22 punten na twintig duels. (FOX Sports/ANP)

Uitgelicht

Eredivisie
Buijs zorgt voor stabiliteit bij FC Groningen Gepubliceerd op 21-2-2020
Eredivisie
PSV vol vertrouwen naar Vitesse Gepubliceerd op 21-2-2020
Eredivisie
Deyovaisio Zeefuik: sterkhouder van FC Groningen? Gepubliceerd op 20-2-2020
Eredivisie
Ajax-icoon Barry Hulshoff (73) overleden Gepubliceerd op 18-2-2020
Eredivisie
Veerkrachtig Feyenoord beslist spektakel in Zwolle in slotfase Gepubliceerd op 17-2-2020