Gerbrands verlengt tot medio 2025 bij PSV Gepubliceerd op 18-10-2019 | Via fox sports

Toon Gerbrands heeft zijn contract bij PSV met drie jaar verlengd. De algemeen directeur staat nu tot medio 2025 onder contract in Eindhoven.

Gerbrands is bezig aan zijn zesde seizoen bij PSV. Op de clubwebsite licht de president-commissaris, Jan Albers, de contractverlenging toe. 

"De koers die PSV onder Gerbrands vaart, past bij de club. We hebben drie landstitels gewonnen, overwinterden in de UEFA Champions League en de schuldenpositie is significant verbeterd. PSV is een voetbalclub waar prijzen winnen voorop staat, maar we willen die successen wel op een verantwoorde wijze boeken”, legt Albers uit. 

De algemeen directeur is verheugd met de nieuwe verbintenis. “We werken bij PSV samen op een manier die bij mij past”, zegt Gerbrands. “Ik ben iemand die gedijt in een omgeving waar prestaties worden gevraagd, waar je doelen concreet benoemt. De strategie richting 2030 is vastgelegd in een document dat ik samen met mijn managementteam, gesteund door de RvC, heb geschreven. Ik kan me volledig vinden in onze visie op het heden en de toekomst", aldus Gerbrands. (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
Ajax-icoon Barry Hulshoff (73) overleden Gepubliceerd op 18-2-2020
Eredivisie
Veerkrachtig Feyenoord beslist spektakel in Zwolle in slotfase Gepubliceerd op 17-2-2020
Eredivisie
PEC Zwolle winnaar eDivisie seizoen I, € 50.000,- prijzengeld Gepubliceerd op 15-2-2020
Eredivisie
Bekijk live de ontknoping van de eDivisie Finals! Gepubliceerd op 14-2-2020
Eredivisie
Dessers treft oude bekende op weg naar recordboeken Gepubliceerd op 14-2-2020