Goed nieuws voor Ajax: Kudus hervat groepstraining Gepubliceerd op 15-12-2020 | Via fox sports

Mohammed Kudus is na een blessure van twee maanden op de weg terug bij Ajax. De Ghanese middenvelder doet sinds sinds vandaag weer mee met de groepstraining.

Afgelopen zomer kwam Kudus over van FC Nordsjælland. In de weken voor zijn blessure maakte de Ghanees een sterke indruk op het middenveld van Ajax. De behendige linkspoot raakte geblesseerd in de verloren thuiswedstrijd tegen Liverpool in de Champions League. Daarvoor moest hij worden geopereerd aan zijn meniscus. 

Ondertussen kan de 20-jarige middenvelder weer langzaam denken aan een terugkeer in de wedstrijdselectie. Trainer Erik ten Hag liet afgelopen weekend al weten dat Kudus op de weg terug was. "Hij zit in zijn laatste fase van zijn revalidatie. De kans bestaat dat hij snel in actie komt', zei Ten Hag op de persconferentie na afloop van de wedstrijd tegen PEC Zwolle.

De Ajax-trainer moet puzzelen voor het bekerduel met FC Utrecht. Afgelopen zaterdag miste hij tegen PEC Zwolle Noussair Mazraoui, Jurriën Timber, Mohammed Kudus, Jurgen Ekkelenkamp, Zakaria Labyad, David Neres, Lassina Traoré en Brian Brobbey vanwege blessures. (FOX Sports)

Ajax - FC Utrecht is woensdag om 21.00 uur LIVE te zien op FOX Sports 1

Uitgelicht

Eredivisie
Vooruitblik: Titelkoorts in Arnhem Gepubliceerd op 22-1-2021
Eredivisie
Zakelijke relaties van betaald voetbalclubs zeer positief over partnership Gepubliceerd op 20-1-2021
Eredivisie
Vooruitblik: Klaas-Jan Huntelaar op voor zijn laatste kunstje? Gepubliceerd op 15-1-2021
Eredivisie
Vooruitblik: Reuzendoder AZ op weg naar volgende topper Gepubliceerd op 13-1-2021
Reactie op de nieuwe corona maatregelen van het Nederlandse betaald voetbal Gepubliceerd op 12-1-2021