Götze onthult: "Ik heb afgelopen zomer gesproken met Bayern" Gepubliceerd op 23-12-2020 | Via fox sports

Afgelopen zomer was de transfer van Mario Götze naar PSV groot nieuws. De Duitse middenvelder, die zijn land in 2014 de wereldtitel bezorgde, sprak echter ook met Bayern München over een eventuele terugkeer. Dat geeft Götze aan in een interview met de Duitse krant BILD.

De Duitser heeft nog steeds goed contact met trainer Hansi Flick en Bayern-icoon Uli Hoeness. “In de zomer hebben we openlijk gesproken over mijn toekomst, over de plannen van Bayern. Ze zeiden dat ze me als persoon en als speler waarderen en dat ze me graag terug wilden halen naar de club.”

Götze sluit een terugkeer naar Duitsland en zelfs zijn oude club Borussia Dortmund in de toekomst niet uit. “Beide opties zijn voor mij denkbaar. Maar ik ben nu in Eindhoven en focus me volledig op onze doelen.”

En de middenvelder voelt zich gelukkig in Eindhoven. “Op een schaal van één tot tien ben ik onderweg naar een tien. Dat heeft simpelweg te maken met speeltijd. In januari was het nog een twee, nu is het een negen en binnenkort wellicht een tien. Aan de ene kant omdat ik veel speel, maar ook omdat we goed presteren in alle competities. Die combinatie zorgt voor een heel goed gevoel.” (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
Vooruitblik: Klaas-Jan Huntelaar op voor zijn laatste kunstje? Gepubliceerd op 15-1-2021
Eredivisie
Vooruitblik: Reuzendoder AZ op weg naar volgende topper Gepubliceerd op 13-1-2021
Reactie op de nieuwe corona maatregelen van het Nederlandse betaald voetbal Gepubliceerd op 12-1-2021
Eredivisie
Vitesse-FC Utrecht in het teken van Theo Bos en KWF Gepubliceerd op 12-1-2021
Eredivisie
AJAX - PSV bezorgt ESPN meteen record Gepubliceerd op 11-1-2021