Haps terug bij Feyenoord: "Afwezigheid had medische redenen, daar laat ik het bij" Gepubliceerd op 16-12-2020 | Via fox sports

Ridgeciano Haps heeft deze week de training bij Feyenoord hervat. De linksback was enkele weken afwezig maar werkt nu met een individueel programma aan zijn herstel.

"Het gaat goed met me" meldt Haps op de clubwebsite. "Ik ben blij dat ik weer op 1908 (trainingsfaciliteit) kan zijn. De club heeft al gemeld dat mijn afwezigheid te maken had met medische redenen. Daar wil ik het graag bij laten en ik hoop dat iedereen dat respecteert. Ik ben in ieder geval erg blij dat ik weer onderdeel van het team ben."

Feyenoord noemde de reden van de afwezigheid niet en Haps laat dat zelf ook in het midden. Er gingen zelfs geruchten de ronde dat de verdediger in de gevangenis zou zitten. 'Ik vind het echt vervelend dat mensen dat schrijven. Echt waar, hij is gewoon ziek. Om te insinueren dat hij in de gevangenis zit, vind ik wel ver gaan', zei de Dick Advocaat begin december. 

Haps was sinds eind november afwezig en werkt sinds enkele dagen aan zijn fitheid. De 27-jarige verdediger was bezig aan een uitstekend seizoen. Feyenoord-trainer Dick Advocaat posteerde de linksback zelfs op de linksbuiten  positie vanwege zijn aanvallende kwaliteiten. Met vier doelpunten in tien wedstrijden drukte hij dat ook uit in cijfers.

Ridgeciano Haps miste door zijn afwezigheid maar liefst vier Eredivisie-wedstrijden en drie wedstrijden in de Europa League. (FOX Sports)

 

Uitgelicht

Eredivisie
Vooruitblik: Titelkoorts in Arnhem Gepubliceerd op 22-1-2021
Eredivisie
Zakelijke relaties van betaald voetbalclubs zeer positief over partnership Gepubliceerd op 20-1-2021
Eredivisie
Vooruitblik: Klaas-Jan Huntelaar op voor zijn laatste kunstje? Gepubliceerd op 15-1-2021
Eredivisie
Vooruitblik: Reuzendoder AZ op weg naar volgende topper Gepubliceerd op 13-1-2021
Reactie op de nieuwe corona maatregelen van het Nederlandse betaald voetbal Gepubliceerd op 12-1-2021