Hartverwarmende actie Feyenoord-supporters voor eerste duel na winterstop Published on 25-12-2019 | By fox sports

Honderden Feyenoord-supporters laten zich rondom de kerstdagen van hun beste kant zien. De aanhangers van de Rotterdamse club stellen voor de wedstrijd Feyenoord - sc Heerenveen hun seizoenkaart beschikbaar aan fans die geen kaartje kunnen betalen.

Initiatiefnemer Sander Kolsloot zette de actie 'Geef Feyenoord' op: "Ik kwam op het idee toen ik op de fiets zat naar de kapper, de dag na Sinterklaas. Ineens ontstond er een beeld in mijn hoofd van iemand die een heel donkere kerst had. Toen dacht ik: die kan ik wel opvrolijken! Toen bedacht ik: ik heb een seizoenskaart en die kan ik beschikbaar stellen."

Kolsloot: "Seizoenkaarthouders kunnen nog tot en met donderdag 26 december hun kaart beschikbaar stellen voor de wedstrijd Feyenoord - sc Heerenveen op 18 januari 2020. Dat kunnen ze doen door een formulier in te vullen op de website van Feyenoord. Daarmee bieden ze hun plek aan voor iemand die dat net iets beter kan gebruiken dan zij op dat moment." 

Inmiddels hebben meer dan driehonderd supporters gehoor gegeven aan de oproep van Kolsloot. Feyenoord - sc Heerenveen wordt gespeeld op zaterdag 18 januari 2020 om 19.45 uur. (FOX Sports)

 

Highlighted

Eredivisie
Ex-Eredivisiespeler van de week: Luuk de Jong Published on 21-1-2020
Eredivisie
Vluchteling Mo vindt nieuw thuis bij Sparta Rotterdam Published on 21-1-2020
Eredivisie
ADO Den Haag en Pardew pakken punten in cruciale kelderkraker Published on 20-1-2020
Eredivisie
Gezocht: stagiair social media Eredivisie Published on 20-1-2020
Eredivisie
Prachtgoals Pavlidis en Ndayishimiye bij nieuwe Willem II-stunt tegen AZ Published on 20-1-2020