Hattrickheld Diemers beslist Limburgs onderonsje Gepubliceerd op 26-10-2019 | Via fox sports

Fortuna Sittard heeft met ruime cijfers de Limburgse clash tegen VVV-Venlo gewonnen. Mede door drie doelpunten van Mark Diemers werd VVV met 4-1 aan de kant gezet.

De aftrap in Sittard werd uitgesteld door een loshangend reclamebord. Ongeveer een half uur later dan gepland werd de wedstrijd in gang gezet. Mark Diemers eiste een hoofdrol op in de eerste helft. De middenvelder zette de 1-0 op het bord met een slim genomen vrije trap. Diemers toonde zijn kwaliteit een kwartier later nogmaals. Dit keer schoot hij van een grotere afstand raak. 

Behoudens de goals van Diemers schoot Fortuna niet op doel en daarmee toonde de ploeg van Sjors Ultee zich uiterst effectief. VVV probeerde de thuisploeg direct na rust onder druk te zetten, maar dwong geen grote kansen af. Na de 3-0 van Amadou Ciss werd het voor Venlonaren wel heel moeilijk om er nog een wedstrijd van te maken.  

Jonathan Opoku deed nog wel wat terug namens de gasten, maar de overwinning van Fortuna kwam niet meer in gevaar. Sterker nog, Diemers voltooide zijn hattrick door vlak voor het eindsignaal een strafschop te benutten: 4-1. (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
ADO Den Haag helpt supporter en ex-verslaafde Michael met een gezonde leefstijl Gepubliceerd op 30-6-2020
Eredivisie
Komst Robben zorgt voor run op seizoenkaarten FC Groningen Gepubliceerd op 30-6-2020
Eredivisie
Maximale flexibiliteit in nieuwe speeldagenkalender 2020-21 Gepubliceerd op 26-6-2020
Eredivisie
‘FOX Sports Eredivisie Comeback’ Vanaf 1 augustus live op FOX Sports Gepubliceerd op 25-6-2020
Eredivisie
De bal gaat snel weer rollen in de Eredivisie Gepubliceerd op 24-6-2020