Hattrickheld Diemers beslist Limburgs onderonsje Published on 26-10-2019 | By fox sports

Fortuna Sittard heeft met ruime cijfers de Limburgse clash tegen VVV-Venlo gewonnen. Mede door drie doelpunten van Mark Diemers werd VVV met 4-1 aan de kant gezet.

De aftrap in Sittard werd uitgesteld door een loshangend reclamebord. Ongeveer een half uur later dan gepland werd de wedstrijd in gang gezet. Mark Diemers eiste een hoofdrol op in de eerste helft. De middenvelder zette de 1-0 op het bord met een slim genomen vrije trap. Diemers toonde zijn kwaliteit een kwartier later nogmaals. Dit keer schoot hij van een grotere afstand raak. 

Behoudens de goals van Diemers schoot Fortuna niet op doel en daarmee toonde de ploeg van Sjors Ultee zich uiterst effectief. VVV probeerde de thuisploeg direct na rust onder druk te zetten, maar dwong geen grote kansen af. Na de 3-0 van Amadou Ciss werd het voor Venlonaren wel heel moeilijk om er nog een wedstrijd van te maken.  

Jonathan Opoku deed nog wel wat terug namens de gasten, maar de overwinning van Fortuna kwam niet meer in gevaar. Sterker nog, Diemers voltooide zijn hattrick door vlak voor het eindsignaal een strafschop te benutten: 4-1. (FOX Sports)

Highlighted

Eredivisie
Racisme? Dan voetballen we niet! Published on 21-11-2019
Eredivisie
Ex-Eredivisie speler van de week: Enes Ünal Published on 19-11-2019
Eredivisie
Meer dan half miljoen eDivisie views in twee dagen Published on 15-11-2019
Eredivisie
Ex-Eredivisie Speler van de Week: Kelvin Leerdam Published on 12-11-2019
Eredivisie
Volg de eerste wedstrijddag van de eDivisie live op YouTube Published on 11-11-2019