Heerenveen blijft zonder zege in 2020 door gelijkspel tegen VVV Gepubliceerd op 8-2-2020 | Via fox sports

Heerenveen en VVV hebben allebei een punt overgehouden aan het Eredivisie-duel in het Abe Lenstra Stadion. De Friezen kwamen in eigen huis niet verder dan 1-1 tegen de club uit Venlo.

De bal ging in de 57ste minuut op de stip na een overtreding van Ibrahim Dresevic op VVV-invaller John Yeboah. Johnatan Opoku benutte zonder problemen dit buitenkansje: 0-1.

Heerenveen ging op jacht naar de gelijkmaker en deze volgde vrij snel. Sherel Floranus prikte een doorkopbal binnen voor de 1-1.

Kansen onbenut

De Friezen misten daarna de kansen op een mogelijke overwinning. VVV - spelend zonder de geopereerde trainer Hans de Koning - loerde in de counter op een late tweede goal, maar ook deze kwam er niet. 

De Limburgse ploeg is met dit gelijkspel nog steeds ongeslagen na de winterstop en pakte zes punten uit vier duels. VVV staat met 21 punten op de zestiende plaats, met ADO Den Haag en RKC Waalwijk onder zich.

De ploeg van Johnny Jansen blijft na het gelijkspel steken op plaats tien van de ranglijst. Heerenveen is er nog niet in geslaagd te winnen na de winterstop. Donderdag ontvangen ze Feyenoord in de kwartfinales van het bekertoernooi. (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
Reactie van het betaald voetbal op de coronamaatregelen Gepubliceerd op 28-9-2020
Eredivisie
Voetbalbranche verrast over laatste waarschuwing minister Van Ark Gepubliceerd op 26-9-2020
Eredivisie
Eredivisie benoemt unaniem Jan de Jong als directeur Gepubliceerd op 21-9-2020
Eredivisie
Voetbalstadions in elegant design Gepubliceerd op 18-9-2020
Eredivisie
Uitslag #OneToWatch: fans kijken vooral uit naar Antony, Madueke en Danilo Gepubliceerd op 11-9-2020