Heracles boekt thuis belangrijke zege op concurrent VVV Gepubliceerd op 2-12-2018 | Via fox sports

Heracles Almelo heeft in eigen huis een belangrijke zege geboekt op naaste belager VVV-Venlo. In Almelo eindigde het duel in een overtuigende 4-1 zege voor de thuisploeg.

Na slechts drie minuten lag de bal al achter doelman Lars Unnerstall. Brandley Kuwas bediende spits Adrián Dalmau, die de bal knap met links het doel in volleerde. 

Zonder ook maar een schot op doel te hebben gelost keek VVV na rust al snel tegen een 2-0 achterstand aan. Lerin Duarte trof uit een afgeslagen bal doel namens de Almeloërs.

Clubtopscorer Kristoffer Peterson beslechtte het pleit voor de Venlonaren, door vanaf elf meter de stand naar 3-0 te tillen. 

Duarte
​Nadat Nils Röseler de spanning enigszins terugbracht (3-1), was het wederom Duarte die zijn naam op het scorebord zette, en hoe.

De middenvelder krulde de bal van buiten de zestien schitterend in de bovenhoek: 4-1. Duarte maakte daarmee vier van zijn laatste zes treffers van buiten het strafschopgebied.

Door de zege van Heracles op VVV staat de ploeg van trainer Frank Wormuth nu vierde met vier punten voorsprong op de Venlonaren. (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
De Graafschap wint landskampioenschap eDivisie Gepubliceerd op 22-5-2019
Eredivisie
Vitesse uitgeroepen tot familieclub van het jaar Gepubliceerd op 21-5-2019
Eredivisie
FRENKIE DE JONG EREDIVISIESPELER VAN HET SEIZOEN 2018/2019 Gepubliceerd op 16-5-2019
Eredivisie
MATTIJS MANDERS VOORGEDRAGEN ALS ALGEMEEN DIRECTEUR EREDIVISIE CV Gepubliceerd op 16-5-2019
Eredivisie
Competities en clubs bundelen hun krachten om de toekomst van het profvoetbal te beschermen Gepubliceerd op 10-5-2019