Heracles boekt thuis belangrijke zege op concurrent VVV Gepubliceerd op 2-12-2018 | Via fox sports

Heracles Almelo heeft in eigen huis een belangrijke zege geboekt op naaste belager VVV-Venlo. In Almelo eindigde het duel in een overtuigende 4-1 zege voor de thuisploeg.

Na slechts drie minuten lag de bal al achter doelman Lars Unnerstall. Brandley Kuwas bediende spits Adrián Dalmau, die de bal knap met links het doel in volleerde. 

Zonder ook maar een schot op doel te hebben gelost keek VVV na rust al snel tegen een 2-0 achterstand aan. Lerin Duarte trof uit een afgeslagen bal doel namens de Almeloërs.

Clubtopscorer Kristoffer Peterson beslechtte het pleit voor de Venlonaren, door vanaf elf meter de stand naar 3-0 te tillen. 

Duarte
​Nadat Nils Röseler de spanning enigszins terugbracht (3-1), was het wederom Duarte die zijn naam op het scorebord zette, en hoe.

De middenvelder krulde de bal van buiten de zestien schitterend in de bovenhoek: 4-1. Duarte maakte daarmee vier van zijn laatste zes treffers van buiten het strafschopgebied.

Door de zege van Heracles op VVV staat de ploeg van trainer Frank Wormuth nu vierde met vier punten voorsprong op de Venlonaren. (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
Ajax verkleint gat met PSV na zege op NAC Breda Gepubliceerd op 18-2-2019
Eredivisie
Eredivisieclubs helpen 280 fans met overgewicht gezonder te leven Gepubliceerd op 14-2-2019
Eredivisie
PSV in slotfase naast FC Utrecht Gepubliceerd op 11-2-2019
Eredivisie
Weergaloze goal Van der Meer bezorgt Excelsior winst op Feyenoord Gepubliceerd op 4-2-2019
Eredivisie
Patrick Joosten uitgeroepen tot Speler van de Maand januari Gepubliceerd op 30-1-2019