Heracles boekt thuis belangrijke zege op concurrent VVV Gepubliceerd op 2-12-2018 | Via fox sports

Heracles Almelo heeft in eigen huis een belangrijke zege geboekt op naaste belager VVV-Venlo. In Almelo eindigde het duel in een overtuigende 4-1 zege voor de thuisploeg.

Na slechts drie minuten lag de bal al achter doelman Lars Unnerstall. Brandley Kuwas bediende spits Adrián Dalmau, die de bal knap met links het doel in volleerde. 

Zonder ook maar een schot op doel te hebben gelost keek VVV na rust al snel tegen een 2-0 achterstand aan. Lerin Duarte trof uit een afgeslagen bal doel namens de Almeloërs.

Clubtopscorer Kristoffer Peterson beslechtte het pleit voor de Venlonaren, door vanaf elf meter de stand naar 3-0 te tillen. 

Duarte
​Nadat Nils Röseler de spanning enigszins terugbracht (3-1), was het wederom Duarte die zijn naam op het scorebord zette, en hoe.

De middenvelder krulde de bal van buiten de zestien schitterend in de bovenhoek: 4-1. Duarte maakte daarmee vier van zijn laatste zes treffers van buiten het strafschopgebied.

Door de zege van Heracles op VVV staat de ploeg van trainer Frank Wormuth nu vierde met vier punten voorsprong op de Venlonaren. (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
'Golden Boy' Matthijs de Ligt opvolger Kylian Mbappé Gepubliceerd op 18-12-2018
Eredivisie
De ziel van de 18 eredivisieclubs in 54 foto's Gepubliceerd op 11-12-2018
Eredivisie
Nicolás Tagliafico uitgeroepen tot Speler van de Maand november Gepubliceerd op 6-12-2018
Eredivisie
De ziel van het Hitachi Capital Mobility Stadion in 57 foto's Gepubliceerd op 27-11-2018
Eredivisie
De ziel van FC Groningen: de Groene Kathedraal Gepubliceerd op 27-11-2018