Heracles haalt nieuwe rechtsback op in Brugge Gepubliceerd op 19-7-2020 | Via fox sports

Heracles Almelo heeft zich versterkt met Noah Fadiga. De twintigjarige rechtsachter wordt overgenomen van Club Brugge, dat hem afgelopen seizoen verhuurde aan FC Volendam. De Belg, die ook beschikt over een Senegalese nationaliteit, tekent voor drie jaar in Almelo.

Fadiga sluit maandag direct aan bij de eerste training van de Almeloërs. De jonge verdediger kijkt uit naar het nieuwe avontuur. “Heracles Almelo is een mooie en warme club. Ik ben blij om hier te zijn”, aldus Fadiga na het zetten van zijn handtekening onder de meerjarige verbintenis. “Ik kan niet wachten om te beginnen en kijk dan ook uit naar de eerste training maandagochtend.”

Technisch directeur Tim Gilissen is verheugd met het aantrekken van de nieuweling: “Noah stond al lange tijd op onze radar”. “We hebben hem intensief gevolgd. Noah past als offensieve rechtsback goed in onze speelwijze. We zijn dan ook blij dat hij kiest voor Heracles Almelo als volgende stap in zijn loopbaan. Met de komst van Noah is de positie rechts achterin weer volledig ingevuld naast de ervaren Tim Breukers en de revaliderende Navajo Bakboord.”

Fadiga speelde sinds 2015 in de jeugd van Club Brugge. Afgelopen seizoen werd hij door die club verhuurd aan FC Volendam. In de Keuken Kampioen Divisie speelde Fadiga 25 wedstrijden, scoorde hij één keer en gaf hij ook één assist. (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
Eredivisie start met buitenspeltechnologie Gepubliceerd op 31-7-2020
Eredivisie
Dit seizoen vijf wissels toegestaan in de Eredivisie Gepubliceerd op 30-7-2020
Eredivisie
Programma Eredivisie 2020/21 definitief vastgesteld Gepubliceerd op 24-7-2020
Eredivisie
Concept Eredivisie programma 2020/21 bekend Gepubliceerd op 22-7-2020
Eredivisie
Speelschema ‘FOX Sports Eredivisie Comeback’ bekend Gepubliceerd op 8-7-2020