Huiberts: "AZ en Spartak Moskou nog in gesprek over Til" Published on 30-7-2019 | By fox sports

Als het aan Max Huiberts ligt, is AZ nog niet uitgewinkeld deze transferperiode. Dat laat de technisch directeur van de Alkmaarders weten in een interview op de officiële kanalen van de club.

"Wij zijn nog bezig om te kijken of we ons kunnen versterken. Ik ga ervan uit dat er zeker nog spelers bij gaan komen", laat Huiberts weten.

Op welke positie dat is, laat hij in het midden."In principe kijk je in alle linies naar versterkingen", zegt Huiberts, die ook aangeeft dat AZ gaat kijken welke stappen de eigen jeugd nog gemaakt heeft in de voorbereiding. "Alleen als er echte versterkingen voor ons haalbaar zijn, dan zullen wij het niet nalaten om die toe te voegen." 

AZ versterkte zich tot nu toe met Jordy Clasie en de Japanner Yukinari Sugawara.

Guus Til

Ook gaat Huiberts in op de situatie rondom Guus Til. De 21-jarige aanvoerder staat in de belangstelling van Spartak Moskou. Til zelf zou ook wel oren hebben naar een transfer naar Rusland. "Er is contact geweest tussen beide clubs", aldus Huiberts. "Dat loopt op dit moment. Ik kan daar nog niks met zekerheid over zeggen omdat wij nog met Spartak in gesprek zijn. Er is nog niets definitief." (FOX Sports)

Highlighted

Eredivisie
Subtopper op vrijdagavond Published on 13-12-2019
Eredivisie
Ex-Eredivisiespeler van de week: Luis Suárez Published on 10-12-2019
Eredivisie
FC Twente geeft kwetsbare gezinnen een steuntje in de rug Published on 10-12-2019
Eredivisie
Sparta houdt Dessers en Heracles in bedwang tijdens matig gelijkspel Published on 9-12-2019
Eredivisie
Ajax op jacht naar 155e treffer Published on 6-12-2019