Huiberts: "AZ en Spartak Moskou nog in gesprek over Til" Gepubliceerd op 30-7-2019 | Via fox sports

Als het aan Max Huiberts ligt, is AZ nog niet uitgewinkeld deze transferperiode. Dat laat de technisch directeur van de Alkmaarders weten in een interview op de officiële kanalen van de club.

"Wij zijn nog bezig om te kijken of we ons kunnen versterken. Ik ga ervan uit dat er zeker nog spelers bij gaan komen", laat Huiberts weten.

Op welke positie dat is, laat hij in het midden."In principe kijk je in alle linies naar versterkingen", zegt Huiberts, die ook aangeeft dat AZ gaat kijken welke stappen de eigen jeugd nog gemaakt heeft in de voorbereiding. "Alleen als er echte versterkingen voor ons haalbaar zijn, dan zullen wij het niet nalaten om die toe te voegen." 

AZ versterkte zich tot nu toe met Jordy Clasie en de Japanner Yukinari Sugawara.

Guus Til

Ook gaat Huiberts in op de situatie rondom Guus Til. De 21-jarige aanvoerder staat in de belangstelling van Spartak Moskou. Til zelf zou ook wel oren hebben naar een transfer naar Rusland. "Er is contact geweest tussen beide clubs", aldus Huiberts. "Dat loopt op dit moment. Ik kan daar nog niks met zekerheid over zeggen omdat wij nog met Spartak in gesprek zijn. Er is nog niets definitief." (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
Memphis Depay ex-Eredivisie Speler van de Week Gepubliceerd op 20-8-2019
Eredivisie
Effectief PSV maakt geen fout in Almelo Gepubliceerd op 19-8-2019
Eredivisie
Mijlpaal: Weet AZ de deur op slot te houden en een record te vestigen? Gepubliceerd op 15-8-2019
Eredivisie
Wedstrijd tussen VVV-Venlo en Ajax vervroegd Gepubliceerd op 14-8-2019
Eredivisie
Erik Pieters ex-Eredivisie Speler van de Week Gepubliceerd op 13-8-2019