Ihattaren terug in PSV-selectie voor duel met FC Utrecht Gepubliceerd op 18-10-2019 | Via fox sports

PSV-trainer Mark van Bommel kan in het uitduel met FC Utrecht weer beschikken over Mo Ihattaren. De aanvaller keert terug in de selectie, nadat hij ontbrak in de wedstrijd tegen VVV-Venlo wegens het overlijden van zijn vader.

Van Bommel liet vrijdag op de persconferentie weten dat Ihattaren inzetbaar is. "Met Mo’tje gaat het goed. Heel goed zelfs. Ik vind het knap hoe hij met alles omgaat als 17-jarige. Het trainen zorgt voor afleiding, maar als hij soms liever thuis wil zijn dan mag hij dat. Dat heb ik hem direct verteld. De groep is er voor hem en hij is morgen inzetbaar."

Naast de jonge aanvaller keert ook Jeroen Zoet terug in de wedstrijdselectie. De keeper is hersteld van de blessure die hem de afgelopen weken aan de kant hield. Met Robbin Ruiter onder de lat won PSV in de Europa League bij Rosenborg en in de competitie van VVV-Venlo (twee keer 4-1). "Zoet kan tegen FC Utrecht in actie komen", aldus Van Bommel, die alleen de al langer geblesseerde spits Sam Lammers mist. (FOX Sports/ANP)

Uitgelicht

Eredivisie
ADO Den Haag helpt supporter en ex-verslaafde Michael met een gezonde leefstijl Gepubliceerd op 30-6-2020
Eredivisie
Komst Robben zorgt voor run op seizoenkaarten FC Groningen Gepubliceerd op 30-6-2020
Eredivisie
Maximale flexibiliteit in nieuwe speeldagenkalender 2020-21 Gepubliceerd op 26-6-2020
Eredivisie
‘FOX Sports Eredivisie Comeback’ Vanaf 1 augustus live op FOX Sports Gepubliceerd op 25-6-2020
Eredivisie
De bal gaat snel weer rollen in de Eredivisie Gepubliceerd op 24-6-2020