Ihattaren terug in PSV-selectie voor duel met FC Utrecht Published on 18-10-2019 | By fox sports

PSV-trainer Mark van Bommel kan in het uitduel met FC Utrecht weer beschikken over Mo Ihattaren. De aanvaller keert terug in de selectie, nadat hij ontbrak in de wedstrijd tegen VVV-Venlo wegens het overlijden van zijn vader.

Van Bommel liet vrijdag op de persconferentie weten dat Ihattaren inzetbaar is. "Met Mo’tje gaat het goed. Heel goed zelfs. Ik vind het knap hoe hij met alles omgaat als 17-jarige. Het trainen zorgt voor afleiding, maar als hij soms liever thuis wil zijn dan mag hij dat. Dat heb ik hem direct verteld. De groep is er voor hem en hij is morgen inzetbaar."

Naast de jonge aanvaller keert ook Jeroen Zoet terug in de wedstrijdselectie. De keeper is hersteld van de blessure die hem de afgelopen weken aan de kant hield. Met Robbin Ruiter onder de lat won PSV in de Europa League bij Rosenborg en in de competitie van VVV-Venlo (twee keer 4-1). "Zoet kan tegen FC Utrecht in actie komen", aldus Van Bommel, die alleen de al langer geblesseerde spits Sam Lammers mist. (FOX Sports/ANP)

Highlighted

Eredivisie
Racisme? Dan voetballen we niet! Published on 21-11-2019
Eredivisie
Ex-Eredivisie speler van de week: Enes Ünal Published on 19-11-2019
Eredivisie
Meer dan half miljoen eDivisie views in twee dagen Published on 15-11-2019
Eredivisie
Ex-Eredivisie Speler van de Week: Kelvin Leerdam Published on 12-11-2019
Eredivisie
Volg de eerste wedstrijddag van de eDivisie live op YouTube Published on 11-11-2019