Is dit de nieuwe spits van Feyenoord? Gepubliceerd op 22-1-2020 | Via fox sports

Feyenoord is nog altijd op zoek naar een nieuwe spits achter Nicolai Jørgensen. De Rotterdammers konden al een aantal namen doorstrepen, maar lijken nu hun oog te hebben laten vallen op Jelle Vossen van Club Brugge.

Feyenoord zag dinsdag Aleksandr Kokorin voor PFC Sochi kiezen, terwijl Robert Bozenik voor Hamburger SV zou hebben gekozen. De namen van onder meer Jeremain Lens en Amadou Ciss werden ook genoemd als mogelijke transfertargets.

Het lijkt er nu op dat de 30-jarige Jelle Vossen mogelijk op het verlanglijstje van Dick Advocaat staat.

Dick Advocaat

FOX Sports-analist Mario Been verklapte dinsdag tijdens de bekeruitzending dat Advocaat contact heeft gezocht om te praten over een speler. "Dick heeft bij mij informatie ingewonnen over een bepaalde speler, maar ik heb gezegd dat ik er verder niets over op TV zou zeggen", aldus Been.

Nadat de naam van Vossen valt, blijkt dat Been wel gecharmeerd is van de aanvaller. "Daar heb ik ook nog meegewerkt, wel een goede spits trouwens."

KRC Genk

Been kent Vossen nog van zijn periode als trainer van KRC Genk, waar hij tussen 2011 en 2014 het roer in handen had. Vossen speelde van 2006 tot 2015 bij de Belgische club.

De aanvaller komt momenteel uit voor Club Brugge, waar hij nog een contract heeft tot komende zomer. Hij speelde dit seizoen slechts twee competitiewedstrijden. (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
Buijs zorgt voor stabiliteit bij FC Groningen Gepubliceerd op 21-2-2020
Eredivisie
PSV vol vertrouwen naar Vitesse Gepubliceerd op 21-2-2020
Eredivisie
Deyovaisio Zeefuik: sterkhouder van FC Groningen? Gepubliceerd op 20-2-2020
Eredivisie
Ajax-icoon Barry Hulshoff (73) overleden Gepubliceerd op 18-2-2020
Eredivisie
Veerkrachtig Feyenoord beslist spektakel in Zwolle in slotfase Gepubliceerd op 17-2-2020