Kinderen gratis naar FC Emmen Gepubliceerd op 5-9-2020 | Via fox sports

FC Emmen stelt volwassen bezoekers voor de eerste drie thuiswedstrijden van het nieuwe seizoen in de gelegenheid om kinderen tot en met de leeftijd van 11 jaar gratis mee te nemen. Per volwassene mag er één kind mee, je hoeft dit niet van tevoren aan ons door te geven, meldt de club. Het kind mag naast, voor of achter diegene zitten.

"Neem dus je kind, kleinkind, neefje, nichtje of buurjongen mee naar het stadion. We hopen dat zoveel mogelijk supporters hier gebruik van zullen maken. Zo zal het stadion op een verantwoorde manier toch nog een stuk voller zitten", laat de club weten.

FC Emmen zegt dat de actie binnen alle richtlijnen van het RIVM over het coronavirus valt. Kinderen van die leeftijd hoeven onderling en tot volwassenen geen afstand te houden omdat het besmettingsgevaar enorm klein is.

Afgelopen mei was al het voorstel gelanceerd om kinderen toe te laten in de stadions bij wedstrijden, als alternatief voor wedstrijden zonder publiek. In een protocol dat de KNVB in juli in samenspraak met diverse betrokken partijen heeft opgezet voor het nieuwe seizoen zijn thuissupporters in beperkte mate weer welkom. (ANP)

Uitgelicht

Eredivisie
Eredivisie benoemt unaniem Jan de Jong als directeur Gepubliceerd op 21-9-2020
Eredivisie
Voetbalstadions in elegant design Gepubliceerd op 18-9-2020
Eredivisie
Uitslag #OneToWatch: fans kijken vooral uit naar Antony, Madueke en Danilo Gepubliceerd op 11-9-2020
Eredivisie
Eredivisie zet nieuwe stap in het verzamelen en delen van sportieve data Gepubliceerd op 10-9-2020
Eredivisie
Afspraken voortijdig beëindigen betaald voetbalcompetities vastgelegd Gepubliceerd op 9-9-2020