Kishna keert terug bij jeugdliefde ADO op basis van prestatiecontract Gepubliceerd op 31-8-2020 | Via fox sports

Ricardo Kishna vervolgt zijn carrière bij ADO Den Haag. De 25-jarige vleugelspits tekent een contract voor een seizoen met een optie voor nog een jaar.

Kishna werd in 2017 al twee seizoenen gehuurd door jeugdliefde ADO, maar kwam vanwege zwaar blessureleed slechts tot twee competitieduels. 

Nu komt de oud-jeugdspeler opnieuw naar Den Haag. "We gaan op basis van een prestatiecontract met Ricardo in zee. Dat onderstreept dat hij echt van goede wil is. Hij wil écht weer naar ADO Den Haag, de club waar hij vandaan komt en waar zijn hart ligt.", aldus Martin Jol namens het Technisch Hart van ADO.

Kishna: "Ik wilde direct weer naar ADO Den Haag. Ik ken er veel mensen en het voelt vertrouwd. Omdat het mijn laatste club was, heb ik ook het gevoel dat ik niet echt ben weggeweest. Ik voelde me vorig seizoen nog enorm betrokken bij de club en zat daarom ook vaak op de tribune. ADO Den Haag is gewoon mijn club. Dat de club nu ook weer op natuurgras speelt, maakt mij nóg blijer met mijn terugkeer." (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
Eredivisie benoemt unaniem Jan de Jong als directeur Gepubliceerd op 21-9-2020
Eredivisie
Voetbalstadions in elegant design Gepubliceerd op 18-9-2020
Eredivisie
Uitslag #OneToWatch: fans kijken vooral uit naar Antony, Madueke en Danilo Gepubliceerd op 11-9-2020
Eredivisie
Eredivisie zet nieuwe stap in het verzamelen en delen van sportieve data Gepubliceerd op 10-9-2020
Eredivisie
Afspraken voortijdig beëindigen betaald voetbalcompetities vastgelegd Gepubliceerd op 9-9-2020