Kishna maakt rentree bij beloften ADO Gepubliceerd op 28-1-2019 | Via fox sports

Ricardo Kishna maakt maandagavond zijn rentree bij de beloften van ADO Den Haag. In september 2017 scheurde hij tijdens een duel met zijn oude club Ajax zijn voorste kruisband af.

De aanvaller, die wordt gehuurd van Lazio Roma, staat na een lange revalidatie weer eens op het wedstrijdformulier in het duel met de beloften van Willem II. De twee teams staan om 18.30 uur tegenover elkaar en Kishna mag vanaf de eerste minuut aantreden. 

De 24-jarige buitenspeler gaf vorige week bij De Tafel Van Kees al aan dat hij op de goede weg was. Het is voor hem een lange strijd geweest om weer te kunnen voetballen na al zijn blessures. "Men heeft vaak een mening over mijn instelling, maar ik daag iedereen uit om vijf keer zo’n revalidatie te beginnen en te kijken hoe ver je komt. Dat ik het heb volbracht, zegt veel over mij, denk ik.”

Kishna werd na zijn vertrek bij Ajax, waar hij het niet goed kon vinden met trainer Frank de Boer, vaak als een moeilijke jongen gezien. "Dat irriteert mij. Men heeft veel gezegd over mij en mijn overstap naar Italië. Ik kreeg een stempel dat helemaal niet bij me paste.” (FOX Sports)

 

Uitgelicht

Eredivisie
FC Utrecht speelt woensdag met mantelzorgers op de borst Gepubliceerd op 23-4-2019
Eredivisie
Derby van het Noorden in het teken van KiKa Gepubliceerd op 12-4-2019
Eredivisie
Eredivisie speelt volgend seizoen met Rembrandtbal Gepubliceerd op 5-4-2019
Eredivisie
Dusan Tadic uitgeroepen tot Speler van de Maand Gepubliceerd op 4-4-2019
Eredivisie
Teaser: Johnny de Mol schiet bal Rijksmuseum in Gepubliceerd op 1-4-2019