Kishna maakt rentree bij beloften ADO Gepubliceerd op 28-1-2019 | Via fox sports

Ricardo Kishna maakt maandagavond zijn rentree bij de beloften van ADO Den Haag. In september 2017 scheurde hij tijdens een duel met zijn oude club Ajax zijn voorste kruisband af.

De aanvaller, die wordt gehuurd van Lazio Roma, staat na een lange revalidatie weer eens op het wedstrijdformulier in het duel met de beloften van Willem II. De twee teams staan om 18.30 uur tegenover elkaar en Kishna mag vanaf de eerste minuut aantreden. 

De 24-jarige buitenspeler gaf vorige week bij De Tafel Van Kees al aan dat hij op de goede weg was. Het is voor hem een lange strijd geweest om weer te kunnen voetballen na al zijn blessures. "Men heeft vaak een mening over mijn instelling, maar ik daag iedereen uit om vijf keer zo’n revalidatie te beginnen en te kijken hoe ver je komt. Dat ik het heb volbracht, zegt veel over mij, denk ik.”

Kishna werd na zijn vertrek bij Ajax, waar hij het niet goed kon vinden met trainer Frank de Boer, vaak als een moeilijke jongen gezien. "Dat irriteert mij. Men heeft veel gezegd over mij en mijn overstap naar Italië. Ik kreeg een stempel dat helemaal niet bij me paste.” (FOX Sports)

 

Uitgelicht

Eredivisie
Ajax verkleint gat met PSV na zege op NAC Breda Gepubliceerd op 18-2-2019
Eredivisie
Eredivisieclubs helpen 280 fans met overgewicht gezonder te leven Gepubliceerd op 14-2-2019
Eredivisie
PSV in slotfase naast FC Utrecht Gepubliceerd op 11-2-2019
Eredivisie
Weergaloze goal Van der Meer bezorgt Excelsior winst op Feyenoord Gepubliceerd op 4-2-2019
Eredivisie
Patrick Joosten uitgeroepen tot Speler van de Maand januari Gepubliceerd op 30-1-2019