Kishna maakt rentree bij beloften ADO Gepubliceerd op 28-1-2019 | Via fox sports

Ricardo Kishna maakt maandagavond zijn rentree bij de beloften van ADO Den Haag. In september 2017 scheurde hij tijdens een duel met zijn oude club Ajax zijn voorste kruisband af.

De aanvaller, die wordt gehuurd van Lazio Roma, staat na een lange revalidatie weer eens op het wedstrijdformulier in het duel met de beloften van Willem II. De twee teams staan om 18.30 uur tegenover elkaar en Kishna mag vanaf de eerste minuut aantreden. 

De 24-jarige buitenspeler gaf vorige week bij De Tafel Van Kees al aan dat hij op de goede weg was. Het is voor hem een lange strijd geweest om weer te kunnen voetballen na al zijn blessures. "Men heeft vaak een mening over mijn instelling, maar ik daag iedereen uit om vijf keer zo’n revalidatie te beginnen en te kijken hoe ver je komt. Dat ik het heb volbracht, zegt veel over mij, denk ik.”

Kishna werd na zijn vertrek bij Ajax, waar hij het niet goed kon vinden met trainer Frank de Boer, vaak als een moeilijke jongen gezien. "Dat irriteert mij. Men heeft veel gezegd over mij en mijn overstap naar Italië. Ik kreeg een stempel dat helemaal niet bij me paste.” (FOX Sports)

 

Uitgelicht

Eredivisie
Mijlpaal: Weet AZ de deur op slot te houden en een record te vestigen? Gepubliceerd op 15-8-2019
Eredivisie
Wedstrijd tussen VVV-Venlo en Ajax vervroegd Gepubliceerd op 14-8-2019
Eredivisie
Erik Pieters ex-Eredivisie Speler van de Week Gepubliceerd op 13-8-2019
Eredivisie
Ajax wervelt aan de hand van Tadic langs Emmen Gepubliceerd op 11-8-2019
Eredivisie
Huntelaar op jacht naar zijn 350e clubdoelpunt Gepubliceerd op 9-8-2019