Kökcü en Feyenoord akkoord over contractverlenging tot 2025 Gepubliceerd op 26-6-2020 | Via fox sports

Feyenoord en Orkun Kökcü hebben een principeakkoord bereikt over langere samenwerking in Rotterdam. De middenvelder zal spoedig zijn handtekening onder een contract zetten dat hem tot 1 juli 2025 aan de club verbindt.

De carrière van de pas 19-jarige Kökcü is de laatste tijd in een stroomversnelling geraakt. In 2018 debuteerde hij in Feyenoord 1 en scoorde hij bij zowel zijn officiële debuut tegen Gemert in de beker als bij zijn Eredivisie-debuut tegen FC Emmen.

"Het volgende doel is een basisplaats," zei Kökcü in april 2019, toen hij voor het eerst zijn contract verlengde. Die plaats op het middenveld veroverde hij en door zijn goede spel leverde dat interesse op van verschillende Europese grootmachten, waaronder Arsenal en FC Barcelona.

'Belonen voor ontwikkeling' 

Frank Arnesen is dan ook zeer verheugd met het akkoord met Kökcü. "Orkun heeft zich het afgelopen seizoen enorm goed doorontwikkeld en in zijn nog jonge loopbaan al grote stappen gezet," zegt de technisch directeur. "Daarvoor willen we hem graag belonen. We hebben er alle vertrouwen in dat die ontwikkeling zich de komende jaren voort zal zetten. Bovendien is het voor ons heel mooi dat we zo’n talentvolle speler langer aan ons weten te binden." (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
Speelschema ‘FOX Sports Eredivisie Comeback’ bekend Gepubliceerd op 8-7-2020
Eredivisie
Top Notch en Noah’s Ark ontwerpen de nieuwe Eredivisiebal 2020/21 Gepubliceerd op 7-7-2020
Eredivisie
Betaald voetbalclubs veilen unieke items tijdens Meer dan Voetbal-week Gepubliceerd op 6-7-2020
Eredivisie
ADO Den Haag helpt supporter en ex-verslaafde Michael met een gezonde leefstijl Gepubliceerd op 30-6-2020
Eredivisie
Komst Robben zorgt voor run op seizoenkaarten FC Groningen Gepubliceerd op 30-6-2020