Koninklijk bezoek voor Feyenoord Gepubliceerd op 17-6-2020 | Via fox sports

Feyenoord heeft woensdag bezoek gehad van koning Willem-Alexander. De koning wilde zich in De Kuip persoonlijk op de hoogte laten brengen van de gevolgen van de coronacrisis voor de sport- en evenementensector. In de kleedkamer van Feyenoord had hij een gesprek met aanvoerder Steven Berghuis en algemeen directeur Mark Koevermans van de Rotterdamse club.

De koning, een groot sportliefhebber, werd ontvangen door stadiondirecteur Jan van Merwijk. Hij vertelde Willem-Alexander wat de impact is van de beperkende maatregelen op het stadion. In De Kuip wordt al maanden niet gevoetbald en er kunnen ook geen feesten, congressen en concerten worden gehouden. De plannen voor het nieuw te bouwen stadion in Rotterdam kwamen eveneens ter sprake.

De rondleiding door De Kuip eindigde in de kleedkamer, waar de koning met Berghuis en Koevermans onder meer sprak over het afgebroken voetbalseizoen. Feyenoord moet als gevolg van de coronacrisis de begroting voor volgend seizoen met bijna een derde terugschroeven, wat neerkomt op zo'n 25 miljoen euro. (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
Speelschema ‘FOX Sports Eredivisie Comeback’ bekend Gepubliceerd op 8-7-2020
Eredivisie
Top Notch en Noah’s Ark ontwerpen de nieuwe Eredivisiebal 2020/21 Gepubliceerd op 7-7-2020
Eredivisie
Betaald voetbalclubs veilen unieke items tijdens Meer dan Voetbal-week Gepubliceerd op 6-7-2020
Eredivisie
ADO Den Haag helpt supporter en ex-verslaafde Michael met een gezonde leefstijl Gepubliceerd op 30-6-2020
Eredivisie
Komst Robben zorgt voor run op seizoenkaarten FC Groningen Gepubliceerd op 30-6-2020