Kuwas zet carrière voort in Dubai Gepubliceerd op 13-5-2019 | Via fox sports

Brandley Kuwas maakt definitief de overstap van Heracles Almelo naar Al-Nasr in Dubai. Dat heeft de club maandag bevestigd.

De 26-jarige aanvaller tekent bij Al-Nasr een contract voor twee jaar met een optie voor nog een seizoen. De transfer kwam zondag al aan het licht nadat Kuwas in het bijzijn van medespelers in de catacomben werd gefeliciteerd door oud-voorzitter Jan Smit. 

"Na drie mooie seizoenen bij Heracles denk ik dat ik klaar ben voor een nieuw avontuur", laat Kuwas weten op de website van de club. "Het belangrijkste voor nu is om mijn tijd bij Heracles Almelo goed af te sluiten. Ik ga alles geven in de play-offs."

"Het was bij ons bekend dat Brandley graag een nieuwe uitdaging aan wil gaan", aldus technisch manager Tim Gilissen. "Brandley heeft deze transfer afgedwongen door zijn spel in de laatste jaren. We hebben een speler gezien die zich sinds zijn komst naar onze club fantastisch heeft ontwikkeld. Hij heeft zich daarmee in de kijker gespeeld van andere clubs en maakt straks een mooie stap." 

Via FC Volendam en Excelsior belandde Kuwas in 2016 bij Heracles. Hij was even in beeld bij Oranje, maar besloot interlands te gaan spelen voor Curaçao. In drie seizoenen Heracles Almelo speelde Kuwas 103 officiële wedstrijden waarin hij 23 keer scoorde. (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
Willem II keeper Wellenreuther verrast bijzondere werknemer Henry in coronacrisis Gepubliceerd op 2-6-2020
Eredivisie
Eredivisieclubs unaniem akkoord over verdeling mediagelden en benoeming Jan de Jong Gepubliceerd op 2-6-2020
Eredivisie
G-voetballer Sven (16) voetbalt na 10 weken coronacrisis weer op De Oude Meerdijk Gepubliceerd op 26-5-2020
Eredivisie
Eredivisie neemt deel aan uniek Europees FIFA-toernooi Gepubliceerd op 11-5-2020
Eredivisie
Clubs brengen collectieve boodschap aan supporters Gepubliceerd op 8-5-2020