Kuwas zet carrière voort in Dubai Gepubliceerd op 13-5-2019 | Via fox sports

Brandley Kuwas maakt definitief de overstap van Heracles Almelo naar Al-Nasr in Dubai. Dat heeft de club maandag bevestigd.

De 26-jarige aanvaller tekent bij Al-Nasr een contract voor twee jaar met een optie voor nog een seizoen. De transfer kwam zondag al aan het licht nadat Kuwas in het bijzijn van medespelers in de catacomben werd gefeliciteerd door oud-voorzitter Jan Smit. 

"Na drie mooie seizoenen bij Heracles denk ik dat ik klaar ben voor een nieuw avontuur", laat Kuwas weten op de website van de club. "Het belangrijkste voor nu is om mijn tijd bij Heracles Almelo goed af te sluiten. Ik ga alles geven in de play-offs."

"Het was bij ons bekend dat Brandley graag een nieuwe uitdaging aan wil gaan", aldus technisch manager Tim Gilissen. "Brandley heeft deze transfer afgedwongen door zijn spel in de laatste jaren. We hebben een speler gezien die zich sinds zijn komst naar onze club fantastisch heeft ontwikkeld. Hij heeft zich daarmee in de kijker gespeeld van andere clubs en maakt straks een mooie stap." 

Via FC Volendam en Excelsior belandde Kuwas in 2016 bij Heracles. Hij was even in beeld bij Oranje, maar besloot interlands te gaan spelen voor Curaçao. In drie seizoenen Heracles Almelo speelde Kuwas 103 officiële wedstrijden waarin hij 23 keer scoorde. (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
Voetbalhelden inspireren kinderen in nieuwe campagne FOX Sports Gepubliceerd op 19-7-2019
Eredivisie
Done deal: Matthijs de Ligt naar Juventus Gepubliceerd op 18-7-2019
Eredivisie
Algemeen Directeur Jan de Jong vertrekt bij Feyenoord Gepubliceerd op 17-7-2019
Eredivisie
ECV bezorgd: gaat Ajax met tweede garnituur Eredivisie in Gepubliceerd op 15-7-2019
Eredivisie
Ruim 8.000 bezoekers bij 2e editie FOX Sports & Eredivisie Voetbalfestival Gepubliceerd op 11-7-2019