Utrecht laat kans op koppositie liggen in voetbalgevecht met VVV Gepubliceerd op 25-8-2019 | Via fox sports

FC Utrecht heeft de kans om de koppositie te pakken laten liggen. Evert Linthorst zorgde met twee doelpunten voor een overwinning van VVV-Venlo: 1-2.

FC Utrecht was dominant in de eerste helft en kreeg ook kansen om te scoren. Tegen de verhouding in kwam VVV op voorsprong door een kopbal van Evert Linthorst. De middenvelder tikte vlak voor rust ook de 0-2 binnen. 

Utrecht kreeg in de 50ste minuut een strafschop van scheidsrechter Jochem Kamphuis na een overtreding van VVV-aanvoerder Danny Post. Echter werd deze beslissing teruggedraaid na advies van de VAR, omdat er sprake was buitenspel voorafgaand de overtreding van Post. 

De ingevallen Adrián Dalmau, die debuteerde voor Utrecht, bracht de spanning terug. De spits verschalkte Kirschbaum, nadat hij de bal wat gelukkig voor zijn voeten kreeg.

VVV-trainer Robert Maaskant gunde Lee Cattermole zijn debuut in De Galgenwaard. Cattermole, die bekend staat om zijn harde tackles, kreeg in zijn eerste wedstrijd direct geel van Jochem Kamphuis.



Utrecht begon aan een slotoffensief en bracht VVV aan het wankelen. Een tweede doelpunt van Dalmau ging niet door. Hij maakte een overtreding voordat hij de 2-2 tegen de touwen schoot. Zodoende won VVV de lastige uitwedstrijd van Utrecht: 1-2. (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
PSV onverslaanbaar op eigen bodem Gepubliceerd op 14-9-2019
Eredivisie
Hakim Ziyech uitgeroepen tot Speler van de Maand augustus Gepubliceerd op 13-9-2019
Eredivisie
Owen Wijndal is eerste Speler van de Maand U21 Gepubliceerd op 13-9-2019
Eredivisie
Thomas Vermaelen ex-Eredivisie Speler van de Week Gepubliceerd op 12-9-2019
Eredivisie
Fortuna Sittard contracteert Zweeds international Tekie Gepubliceerd op 10-9-2019