Maher volgt Van den Brom naar FC Utrecht Gepubliceerd op 3-6-2019 | Via fox sports

Adam Maher maakt transfervrij de overstap naar FC Utrecht. De 25-jarige middenvelder tekent in de Domstad een contract voor drie seizoenen.

Bij FC Utrecht wordt Maher herenigd met trainer John van den Brom, onder wie hij het afgelopen seizoen goed draaide bij AZ.

Maher besloot onlangs zijn aflopende contract in Alkmaar niet te verlengen. Zijn naam werd in diverse media gelinkt aan Feyenoord en ook meerdere buitenlandse club zouden interesse hebben getoond, maar Maher kiest voor een nieuwe samenwerking met Van den Brom in Utrecht. 

"We zijn blij dat Maher voor Utrecht heeft gekozen", laat directeur voetbalzaken Jordy Zuidam weten aan FOX Sports. "We hadden aardig wat concurrentie van verschillende clubs, ook uit het buitenland. Ik denk dat de trainer uiteindelijk een belangrijke factor is geweest in zijn keuze." 

In 2013 maakte Maher de overstap van AZ naar PSV. Na een paar seizoenen in Eindhoven speelde Maher op huurbasis voor het Turkse Osmanlıspor, waarna hij transfervrij naar FC Twente vertrok. Vorig jaar keerde hij terug bij AZ. (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
Vier NK’s en tal van prominenten op tweede editie VoetbalFestival Gepubliceerd op 21-6-2019
Eredivisie
Wedstrijdprogramma Eredivisieclub in je (digitale) agenda Gepubliceerd op 19-6-2019
Eredivisie
Vacature: Databasemanager Eredivisie CV Gepubliceerd op 18-6-2019
Eredivisie
Conceptprogramma eredivisie 2019/2020 bekend Gepubliceerd op 14-6-2019
Eredivisie
Alex Tielbeke vertrekt als directeur bij Eredivisie CV & EMM Gepubliceerd op 13-6-2019