'Marc Overmars in contact met 'gefrustreerde' Brighton-aanvaller Jahanbakhsh' Gepubliceerd op 25-7-2020 | Via fox sports

Ajax houdt de situatie van Brighton & Hove Albion-aanvaller Alireza Jahanbakhsh scherp in de gaten. Volgens de Brighton & Hove Independent staat Marc Overmars in contact met de voormalige topscorer van de Eredivisie.

Brighton-manager Graham Potter bespreekt de situatie van Jahanbakhsh in de Brighton & Hove Independent. "Hij is gefrustreerd omdat hij meer wil spelen en ik begrijp dat. We gaan erover nadenken in de zomerstop en doen wat het beste is voor hem en de club."

Volgens het Engelse medium staat Marc Overmars namens Ajax in contact met de Iraanse invaller, al is het nog niet duidelijk welk bedrag de Amsterdammers neer zouden moeten leggen voor de oud-speler van AZ en N.E.C.

Het Premier League-avontuur van Jahanbakhsh is uitgelopen op een teleurstelling. In twee seizoenen bij Brighton kwam de buitenspeler tot 35 optredens en slechts 2 doelpunten. Dit seizoen moest hij het vooral hebben van invalbeurten. Brighton betaalde in 2018 rond de 19 miljoen euro voor Jahanbakhsh. (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
Eredivisie start met buitenspeltechnologie Gepubliceerd op 31-7-2020
Eredivisie
Dit seizoen vijf wissels toegestaan in de Eredivisie Gepubliceerd op 30-7-2020
Eredivisie
Programma Eredivisie 2020/21 definitief vastgesteld Gepubliceerd op 24-7-2020
Eredivisie
Concept Eredivisie programma 2020/21 bekend Gepubliceerd op 22-7-2020
Eredivisie
Speelschema ‘FOX Sports Eredivisie Comeback’ bekend Gepubliceerd op 8-7-2020