Weer ADO-icoon weg: na Beugelsdijk vertrekt ook Immers Gepubliceerd op 27-8-2020 | Via fox sports

Na Tom Beugelsdijk vertrekt ook clubicoon Lex Immers bij ADO Den Haag. In onderling overleg tussen de club en de 34-jarige middenvelder, is er besloten om uit elkaar te gaan. Immers mag nu transfervrij op zoek naar een nieuwe club.

Het contract van Immers, dat nog liep tot medio 2022, is met onmiddellijke ingang ontbonden. De oud-speler van Feyenoord zou net als Beugelsdijk, die naar Sparta vertrok, zwaar op de begroting hebben gedrukt. "Immers is een icoon van de club en zal dat ook altijd blijven", zegt algemeen directeur Mohammed Hamdi. "We gaan op een gezonde en goede manier uit elkaar. We zijn Lex zeer dankbaar voor alles wat hij voor de club gedaan en betekend heeft. We wensen hem het beste voor de toekomst."Immers zegt zelf: "Natuurlijk voelt het raar om de club te verlaten na in totaal acht seizoenen in het eerste elftal te hebben gespeeld. Maar het gevoel dat bij mij overheerst is dat ADO Den Haag enorm veel betekend heeft in mijn leven. Ik heb een geweldige periode gehad bij deze mooie club en heb het prachtige shirt altijd met trots gedragen. Hoewel ik me ga richten op iets nieuws, zal ik alle mooie herinneringen bij ADO Den Haag voor altijd blijven koesteren en zal mijn liefde voor de club nooit verdwijnen."

Immers speelde tussen 2007 en 2012 bij ADO Den Haag en via Feyenoord, Cardiff City en Club Brugge belandde hij in 2017 weer in Den Haag. Immers kwam in 258 officiële duels voor ADO tot 49 doelpunten.

Uitgelicht

Eredivisie
Eredivisie benoemt unaniem Jan de Jong als directeur Gepubliceerd op 21-9-2020
Eredivisie
Voetbalstadions in elegant design Gepubliceerd op 18-9-2020
Eredivisie
Uitslag #OneToWatch: fans kijken vooral uit naar Antony, Madueke en Danilo Gepubliceerd op 11-9-2020
Eredivisie
Eredivisie zet nieuwe stap in het verzamelen en delen van sportieve data Gepubliceerd op 10-9-2020
Eredivisie
Afspraken voortijdig beëindigen betaald voetbalcompetities vastgelegd Gepubliceerd op 9-9-2020