NAC haalt aanvaller van Manchester United Gepubliceerd op 5-7-2019 | Via fox sports

NAC Breda heeft zich versterkt met Joshua Bohui. De twintigjarige aanvaller, die bij voorkeur als linksbuiten speelt, komt over van Manchester United. Hij tekent voor twee jaar met optioneel nog twee extra seizoenen, zo wordt gemeldt op de website van de club.

Bohui meldt zich maandag in Breda, NAC heeft een persoonlijk akkoord met de speler en wacht nog op het laatste papierwerk. De Engelse speler heeft roots in Ivoorkust, hij kwam op elfjarige leeftijd terecht in de jeugdopleiding van Brentford FC, uit zijn geboortestad Londen. 

Technisch-manager van NAC Tom van den Abbeele is verheugd met de transfer: “Josh heeft zich de afgelopen jaren goed staande weten te houden op het allerhoogste niveau in zijn leeftijdscategorie. We halen met hem een creatieve speler in huis die op zijn manier van toegevoegde waarde gaat zijn voor het elftal. Hij is snel, onvoorspelbaar, doelgericht en ook niet onbelangrijk: efficiënt."

Bohui is ook in zijn nopjes met de overstap naar NAC: “Dit is voor mij een mooie kans waar ik erg dankbaar voor ben. Ik hoop met mijn spel waardevol te zijn voor het team, zodat we uiteindelijk succesvol kunnen zijn met elkaar. Van nature ben ik een speler die graag de ruimtes opzoekt en mijn teamgenoten in de zestien zet, of zelf kansen creëert. Ik kan niet wachten tot ik, vanaf maandag, officieel onderdeel uitmaak van de NAC-familie.” (FOX Sports/ANP)

Uitgelicht

Eredivisie
Algemeen Directeur Jan de Jong vertrekt bij Feyenoord Gepubliceerd op 17-7-2019
Eredivisie
ECV bezorgd: gaat Ajax met tweede garnituur Eredivisie in Gepubliceerd op 15-7-2019
Eredivisie
Ruim 8.000 bezoekers bij 2e editie FOX Sports & Eredivisie Voetbalfestival Gepubliceerd op 11-7-2019
Eredivisie
AZ - Fortuna naar zondagavond vanwege voorronde Europa League Gepubliceerd op 10-7-2019
Eredivisie
FC Utrecht slaat slag met Dalmau Gepubliceerd op 9-7-2019