Nieuw record N.E.C.: nog nooit zoveel seizoenkaarten verkocht Gepubliceerd op 7-6-2021 | Via ESPN

De Goffert uitverkocht, wachtlijsten in Nijmegen

N.E.C. heeft het eigen alltime record verkochte seizoenkaarten verbroken. Na de onverwachte promotie loopt het storm in De Goffert. Inmiddels heeft de club 9593 abbonnementen verkocht, bijna honderd meer dan oude record van 9500. Dat stamt uit het seizoen 2007-2008.

Eigenlijk is de Nijmeegse 'Bloedkuul' nu uitverkocht. Algemeen directeur Wilco van Schaik: 'Het is uniek wat er zich de afgelopen weken in Nijmegen heeft afgespeeld. Allereerst natuurlijk omtrent de promotie, maar als je daarna ziet wat dit in de stad losmaakt dan is Eredivisievoetbal iets waar supporters jarenlang naar gesnakt hebben. De supporters staan al wekenlang uren in de rij voor een seizoenkaart, dat is prachtig.Tot volgend seizoen in een vol Goffertstadion!”

Het het aantal aan de man gebrachte kaarten zelfs nog iets oplopen. Omdat het familievak en de businesstribune nog niet helemaal vol zitten. Luc te Riele, manager Supporterszaken N.E.C.: "We zijn als club ontzettend trots op hetgeen we de afgelopen weken hebben bereikt. Deze situatie is uniek en dat moeten we onszelf goed beseffen. De seizoenkaarten gingen er vandaag ook weer in rap tempo doorheen." 

Uitgelicht

Eredivisie
Volle stadions bij seizoenstart Gepubliceerd op 11-6-2021
Eredivisie
Definitief: alle eredivisie wedstrijden voor seizoen 2021-22 Gepubliceerd op 8-6-2021
Eredivisie
PSV kampioen KPN eDivisie Gepubliceerd op 3-6-2021
Eredivisie
Bekijk nu live: de KPN eDivisie finals Gepubliceerd op 2-6-2021
Eredivisie
Genomineerden Eredivisie Speler- en Speler U21 van het Jaar bekend Gepubliceerd op 28-5-2021