Officieel: Dessers maakt 'jongensdroom' waar bij Belgische topclub Genk Gepubliceerd op 1-7-2020 | Via fox sports

Cyriel Dessers is gepresenteerd bij zijn nieuwe club KRC Genk. De topscorer van de Eredivisie van afgelopen seizoen komt over van Heracles Almelo en tekent een contract voor vier seizoenen.

Sportief directeur Dimitri de Condé is blij met de komst van Dessers: “Cyriel heeft zich in Nederland uitstekend ontwikkeld als voetballer, en als echte doelpuntenmaker. Hij is Belgisch, nog jong en helemaal klaar om de volgende stap te zetten in zijn carrière. Dat hij als kind al supporter was van onze club, maakt het alleen nog mooier."

Voor Dessers komt een jongensdroom uit. "Als kleine jongen droom je van grootse dingen. Ik droomde van Racing Genk", aldus de nieuwe aanwinst op de clubwebsite.

 

Naar verluidt ontvangt Heracles ongeveer 4 miljoen euro voor de aanvaller, die in het afgelopen seizoen met vijftien competitietreffers op de gedeelde eerste plaats eindigde in het topscorersklassement. Steven Berghuis (Feyenoord) kwam in de Eredivisie eveneens vijftien keer tot scoren. Dessers speelde een seizoen bij Heracles Almelo, hij kwam in Nederland ook uit voor FC Utrecht en NAC Breda. (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
Vooruitblik: Titelkoorts in Arnhem Gepubliceerd op 22-1-2021
Eredivisie
Zakelijke relaties van betaald voetbalclubs zeer positief over partnership Gepubliceerd op 20-1-2021
Eredivisie
Vooruitblik: Klaas-Jan Huntelaar op voor zijn laatste kunstje? Gepubliceerd op 15-1-2021
Eredivisie
Vooruitblik: Reuzendoder AZ op weg naar volgende topper Gepubliceerd op 13-1-2021
Reactie op de nieuwe corona maatregelen van het Nederlandse betaald voetbal Gepubliceerd op 12-1-2021