Officieel: Petrovic keert terug bij Feyenoord Gepubliceerd op 7-7-2020 | Via fox sports

Zeljko Petrovic keert als assistent van hoofdtrainer Dick Advocaat terug bij Feyenoord. De 54-jarige Montenegrijn ondertekende een contract voor komend seizoen in Rotterdam.

Hij is de vervanger van Said Bakkati, die koos voor een avontuur bij FC Cincinnati in de MLS. 

"Het is fijn dat we onze staf weer compleet hebben," aldus Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord. "Petrovic is een ervaren assistent-trainer die heeft bewezen een goede combinatie te vormen met Dick Advocaat. We hebben er alle vertrouwen in dat Zeljko er samen met de overige stafleden voor gaat zorgen dat Feyenoord komend seizoen top presteert."

 

 

Voorbij gevlogen

Petrovic zelf is blij om weer terug te zijn op het oude nest. "Vijftien jaren zijn voorbij gevlogen. Ik heb veel van de wereld gezien, veel ervaringen opgedaan. Die neem ik nu allemaal weer mee naar Rotterdam. Ik ga er alles aan doen om de successen die Feyenoord boekt sinds de komst van Advocaat komend seizoen door te zetten."

In seizoen 2004-2005 was Petrovic al eens assistent-trainer in Rotterdam-Zuid, toen onder trainer Ruud Gullit. Petrovic was al eerder de rechterhand van Dick Advocaat bij Servië, Sunderland AFC en FC Utrecht. (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
Eredivisie start met buitenspeltechnologie Gepubliceerd op 31-7-2020
Eredivisie
Dit seizoen vijf wissels toegestaan in de Eredivisie Gepubliceerd op 30-7-2020
Eredivisie
Programma Eredivisie 2020/21 definitief vastgesteld Gepubliceerd op 24-7-2020
Eredivisie
Concept Eredivisie programma 2020/21 bekend Gepubliceerd op 22-7-2020
Eredivisie
Speelschema ‘FOX Sports Eredivisie Comeback’ bekend Gepubliceerd op 8-7-2020