Ontknoping Eredivisie: welke wedstrijd op welk kanaal? Gepubliceerd op 15-5-2019 | Via fox sports

Tijdens de laatste speelronde in mei worden alle negen wedstrijden in de Eredivisie tegelijkertijd gespeeld. In dit overzicht lees je op welk kanaal woensdag welke wedstrijd te zien is.

FOX Sports GO: alle Eredivisiewedstrijden live online en mobiel

Via de officiële FOX Sports app en www.foxsports.nl zijn aanstaande woensdag op in totaal elf kanalen alle Eredivisie-duels live te volgen.

Let op: vanwege de populariteit van FOX Sports GO is het belangrijk om op tijd in te loggen. Zorg dat je de drukte voor bent en check nu alvast of je bent ingelogd in de app of website. Dit voorkomt eventuele last minute-problemen bij het inloggen.

Gebruik je voor het eerst FOX Sports GO? Op deze pagina leggen we in tekst en video uit hoe het online kijken werkt: www.foxsports.nl/go.

Wedstrijden op TV

Op de TV-kanalen bieden we via FOX Sports 1 een live schakelkanaal aan waarop alle negen Eredivisie-wedstrijden voorbijkomen. Op FOX Sports 2 en FOX Sports 3 brengen we de live-wedstrijden van de nummers een en twee in de Eredivisie: De Graafschap – Ajax en PSV - Heracles Almelo.

  • Voor FOX Sports Eredivisie-abonnees zijn de overige wedstrijden allemaal te zien via de online-kanalen van FOX Sports. Download hiervoor de app van FOX Sports of ga naar www.foxsports.nl. Hoe je deze wedstrijden op je TV-scherm krijgt, lees je verderop.
  • Heb je FOX Sports Compleet? Dan kun je er ook voor kiezen om de wedstrijd Fortuna Sittard - Feyenoord via FOX Sports 4 te kijken.

Wedstrijden online

De wedstrijden die we via de online-kanalen uitzenden, kun je op verschillende manieren ook op je TV bekijken:

  • Heb je een TV van Philips of Samsung gemaakt na 2016, dan kun je de online-kanalen via de FOX Sports Smart TV-app alle wedstrijden bekijken.
  • Heb je de app van FOX Sports op een smartphone of tablet? Dan kun je via Chromecast of Airplay de online kanalen streamen naar je TV.

Dagpas (pay per view)

Heb je geen abonnement en wil je een wedstrijd toch live beleven? De wedstrijden van De Graafschap – Ajax, PSV - Heracles Almelo, Fortuna Sittard - Feyenoord én het schakelkanaal kun je los bestellen met een dagpas via je tv-aanbieder. Alle informatie hierover lees je op www.foxsports.nl/payperview

Wedstrijd gemist

Ben je niet in staat om de wedstrijd live te kijken? Zondagavond kun je alle wedstrijden in zijn geheel terugkijken op de website van FOX Sports. De samenvattingen zijn na afloop van de wedstrijd binnen een uur te bekijken via de FOX Sports-app. Ook vind je hier alle doelpunten en interviews van de Eredivisie-wedstrijden.

Uitgelicht

Eredivisie
Willem II keeper Wellenreuther verrast bijzondere werknemer Henry in coronacrisis Gepubliceerd op 2-6-2020
Eredivisie
Eredivisieclubs unaniem akkoord over verdeling mediagelden en benoeming Jan de Jong Gepubliceerd op 2-6-2020
Eredivisie
G-voetballer Sven (16) voetbalt na 10 weken coronacrisis weer op De Oude Meerdijk Gepubliceerd op 26-5-2020
Eredivisie
Eredivisie neemt deel aan uniek Europees FIFA-toernooi Gepubliceerd op 11-5-2020
Eredivisie
Clubs brengen collectieve boodschap aan supporters Gepubliceerd op 8-5-2020