Ook ADO slachtoffer van topschutter Dessers Published on 30-11-2019 | By fox sports

Cyriel Dessers kroonde zich tegen ADO Den Haag tot topscorer van de Eredivisie (elf goals). De aanvaller had met twee doelpunten een groot aandeel in de 3-0 zege van de Almeloërs.

Dessers bevestigde zijn goede vorm andermaal tegen ADO. De Belgische spits was verantwoordelijk voor de openingstreffer. Hij kapte Tom Beugelsdijk uit en gaf Luuk Koopmans het nakijken met een harde schuiver.

Mauro Júnior zorgde op aangeven van Tim Breukers voor een 2-0 ruststand. ADO was in de tweede helft niet bij machte om terug te komen in de wedstrijd. Dessers liet de kans om zich tot topscorer van de Eredivisie te kronen niet onbenut en gooide met zijn tweede treffer de wedstrijd in het slot: 3-0. Alexander Merkel deed ook nog een duit in het zakje en mocht van dichtbij de 4-0 binnenschieten.

Voor de ploeg van Alfons Groenendijk was er helemaal niets om te juichen, aangezien de eretreffer van Tomas Necid niet doorging. De VAR constateerde dat Necid de bal met zijn arm over de doellijn werkte, waardoor het 4-0 bleef.

Door de 200ste zege in de Eredivisie stijgt Heracles voorlopig naar de vierde plek op de ranglijst.(FOX Sports)

 

Highlighted

Eredivisie
Subtopper op vrijdagavond Published on 13-12-2019
Eredivisie
Ex-Eredivisiespeler van de week: Luis Suárez Published on 10-12-2019
Eredivisie
FC Twente geeft kwetsbare gezinnen een steuntje in de rug Published on 10-12-2019
Eredivisie
Sparta houdt Dessers en Heracles in bedwang tijdens matig gelijkspel Published on 9-12-2019
Eredivisie
Ajax op jacht naar 155e treffer Published on 6-12-2019