Ook Poldervaart langer bij FC Groningen Gepubliceerd op 3-4-2020 | Via fox sports

Adrie Poldervaart is ook de komende twee seizoenen in dienst bij FC Groningen. De 49-jarige Zuid-Hollander is sinds dit seizoen eerste assistent van hoofdtrainer Danny Buijs, die onlangs al zijn verbintenis met de Eredivisionist uit het Hoge Noorden met twee jaar verlengde.

Poldervaart was voor zijn komst naar Groningen hoofdtrainer van Excelsior, waar hij in diverse functies in totaal 25 jaar in dienst was.

Daarnaast was hij succesvol trainer in het amateurvoetbal bij onder meer OHVV in zijn geboorteplaats Oudenhoorn, Nieuwenhoorn, Spijkenisse, Zwaluwen en Barendrecht. In 2015 ontving hij de Rinus Michels Award voor beste trainer in het amateurvoetbal.

"Naast dat hij op een positieve manier voetbal-bezeten is en een keiharde werker, hebben wij ook zijn kennis en kunde kunnen beoordelen. Hierover zijn wij zeer positief", zegt technisch directeur Mark-Jan Fledderus.

"In de totale samenwerking met de rest van de staf vult Adrie zijn rol op een uitstekende en zeer professionele wijze in. We zijn blij dat hij langer bij FC Groningen blijft werken. (ANP)

Uitgelicht

Eredivisie
Willem II keeper Wellenreuther verrast bijzondere werknemer Henry in coronacrisis Gepubliceerd op 2-6-2020
Eredivisie
Eredivisieclubs unaniem akkoord over verdeling mediagelden en benoeming Jan de Jong Gepubliceerd op 2-6-2020
Eredivisie
G-voetballer Sven (16) voetbalt na 10 weken coronacrisis weer op De Oude Meerdijk Gepubliceerd op 26-5-2020
Eredivisie
Eredivisie neemt deel aan uniek Europees FIFA-toernooi Gepubliceerd op 11-5-2020
Eredivisie
Clubs brengen collectieve boodschap aan supporters Gepubliceerd op 8-5-2020