Ook Utrecht houdt Feyenoord van winst in Eredivisie Gepubliceerd op 18-8-2019 | Via fox sports

Feyenoord heeft ook de derde wedstrijd in de Eredivisie gelijkgespeeld. Na een 2-2 tegen Sparta Rotterdam en een 1-1 tegen sc Heerenveen werd het ook tegen FC Utrecht: 1-1.

Feyenoord oogde vooral in de eerste helft buitengewoon kwetsbaar. In de omschakeling werd FC Utrecht meerdere keren gevaarlijk. Al in de negende minuut profiteerde Issah Abass van de geboden ruimte. De rappe aanvaller dribbelde vanaf het middenveld langs de Feyenoord-verdediger en klopte Kenneth Vermeer met een schot in de verre hoek: 0-1.

Vermeer moest vlak rust voor rust nog een keer optreden, opnieuw na een counter van Abass. De Feyenoord-doelman voorkwam de 0-2 na een schot in de korte hoek van de doelpuntenmaker. FC Utrecht-keeper Maarten Paes voorkwam met een fraaie redding een eigen doelpunt. Het was het gevaarlijkste moment van Feyenoord in de eerste helft. 

Met een middenveld met basisdebutant Liam Kelly hadden de Rotterdammers moeite om kansen te creëren. Hulp kwam er vanuit onverwachte hoek.Linksback Ridgeciano Haps bekroonde een zeer sterk optreden met een fraaie uithaal in de bovenhoek: 1-1.

Even leek Feyenoord vleugels te krijgen na de gelijkmaker en werd de druk op het doel van Utrecht een periode zwaar opgevoerd. In het laatste half uur werd het echter weer een open wedstrijd waarin beide teams de kansen op een winnende treffer lieten liggen. (FOX Sports)

 

Uitgelicht

Eredivisie
Jeremiah St. Juste ex-Eredivisie speler van de week Gepubliceerd op 17-9-2019
Eredivisie
Evenaring van doelpuntenrecord deze eeuw Gepubliceerd op 16-9-2019
Eredivisie
PSV onverslaanbaar op eigen bodem Gepubliceerd op 14-9-2019
Eredivisie
Hakim Ziyech uitgeroepen tot Speler van de Maand augustus Gepubliceerd op 13-9-2019
Eredivisie
Owen Wijndal is eerste Speler van de Maand U21 Gepubliceerd op 13-9-2019