Perez over Diemers: "Geen speler voor niveau Feyenoord" Gepubliceerd op 9-6-2020 | Via fox sports

De afgelopen 24 uur is er een transfersoap rondom Mark Diemers ontstaan. Nadat Fortuna Sittard en FC Groningen eerder al een mondeling akkoord bereikt hadden, meldde Feyenoord zich deze week opeens voor de aanvallende middenvelder. FOX Sports-analist Kenneth Perez: “Nogal verrassend, want ik vind hem helemaal geen speler voor dat niveau.”

“Ik vind het bijzonder dat ze nu naar dit niveau spelers kijken en niet naar een hoger segment”, aldus Perez. “Ik denk dat FC Groningen beter bij hem past. Ik kan me niet voorstellen dat Feyenoord beter van hem wordt. De stap van Fortuna naar Feyenoord is groot, al is het misschien nog nooit zo klein geweest als nu.”

Eerder had Feyenoord verregaande interesse in Vitesse-speler Bryan Linssen getoond, maar die onderhandelingen liepen stuk na de salarisonderhandelingen: “Linssen leek mij een veel betere optie en Feyenoord hoefde geen transfersom voor hem te betalen.”

Herkenbaar

Het gebeurt niet vaak dat een team een speler in dit stadium nog bij een andere club weg probeert te pikken, maar uniek is het ook niet. Perez heeft het zelf immers in 2000 ook meegemaakt: “Ik had bij MVV al contact gehad met Roda JC en zou daar eigenlijk naartoe gaan, maar toen kwam AZ ertussen en ben ik alsnog naar Alkmaar gegaan.” (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
Speelschema ‘FOX Sports Eredivisie Comeback’ bekend Gepubliceerd op 8-7-2020
Eredivisie
Top Notch en Noah’s Ark ontwerpen de nieuwe Eredivisiebal 2020/21 Gepubliceerd op 7-7-2020
Eredivisie
Betaald voetbalclubs veilen unieke items tijdens Meer dan Voetbal-week Gepubliceerd op 6-7-2020
Eredivisie
ADO Den Haag helpt supporter en ex-verslaafde Michael met een gezonde leefstijl Gepubliceerd op 30-6-2020
Eredivisie
Komst Robben zorgt voor run op seizoenkaarten FC Groningen Gepubliceerd op 30-6-2020