FC Groningen wijst Pohl de deur Published on 14-7-2019 | By fox sports

Voor Jannik Pohl is er geen toekomst meer bij FC Groningen. De Deense spits heeft van technisch directeur Mark-Jan Fledderus te horen gekregen dat hij mag uitkijken naar een nieuwe club.

"Ik heb op dit moment een heel leeg gevoel", zegt hij in gesprek met RTV Noord. "Ik hoop dat ik die leegte weer op kan gaan vullen bij een andere club. Op dit moment wil ik me meer laten zien dan ooit, daarom is het nu belangrijk voor me om de juiste club te vinden."

Momenteel revalideert de 23-jarige Pohl in het Topsportzorgcentrum in Groningen, terwijl de selectie op trainingskamp is in Norg. Hij kwam eind augustus vorig jaar over van Aalborg BK, als onderdeel van een ruildeal met Tom van Weert, maar raakte in november geblesseerd en kwam sindsdien niet meer in actie. 

"Toen ik in de winter hoorde dat Ron Jans (technisch manager) weg ging, wist ik dat het heel moeilijk voor me ging worden", zegt de Deen. "Ron Jans heeft me in topvorm gezien en weet wat ik kan. Mark-Jan Fledderus heeft me alleen maar geblesseerd gezien en ik snap dat hij de spelers wil zien presteren die hij zelf koopt. Ik begrijp dan ook volkomen dat ik op zoek mag naar een andere club." (FOX Sports)

Highlighted

Eredivisie
Ex-Eredivisiespeler van de week: Robin Gosens Published on 27-1-2020
Eredivisie
Vuckic bezorgt PSV nieuwe zeperd met wonderschoon doelpunt Published on 27-1-2020
Eredivisie
Willem II rijgt records aaneen Published on 24-1-2020
Eredivisie
Twee mijlpalen lonken voor Lex Immers Published on 23-1-2020
Eredivisie
Doe jij mee met het Fan Onderzoek 2019/'20? Published on 23-1-2020