FC Groningen wijst Pohl de deur Gepubliceerd op 14-7-2019 | Via fox sports

Voor Jannik Pohl is er geen toekomst meer bij FC Groningen. De Deense spits heeft van technisch directeur Mark-Jan Fledderus te horen gekregen dat hij mag uitkijken naar een nieuwe club.

"Ik heb op dit moment een heel leeg gevoel", zegt hij in gesprek met RTV Noord. "Ik hoop dat ik die leegte weer op kan gaan vullen bij een andere club. Op dit moment wil ik me meer laten zien dan ooit, daarom is het nu belangrijk voor me om de juiste club te vinden."

Momenteel revalideert de 23-jarige Pohl in het Topsportzorgcentrum in Groningen, terwijl de selectie op trainingskamp is in Norg. Hij kwam eind augustus vorig jaar over van Aalborg BK, als onderdeel van een ruildeal met Tom van Weert, maar raakte in november geblesseerd en kwam sindsdien niet meer in actie. 

"Toen ik in de winter hoorde dat Ron Jans (technisch manager) weg ging, wist ik dat het heel moeilijk voor me ging worden", zegt de Deen. "Ron Jans heeft me in topvorm gezien en weet wat ik kan. Mark-Jan Fledderus heeft me alleen maar geblesseerd gezien en ik snap dat hij de spelers wil zien presteren die hij zelf koopt. Ik begrijp dan ook volkomen dat ik op zoek mag naar een andere club." (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
Memphis Depay ex-Eredivisie Speler van de Week Gepubliceerd op 20-8-2019
Eredivisie
Effectief PSV maakt geen fout in Almelo Gepubliceerd op 19-8-2019
Eredivisie
Mijlpaal: Weet AZ de deur op slot te houden en een record te vestigen? Gepubliceerd op 15-8-2019
Eredivisie
Wedstrijd tussen VVV-Venlo en Ajax vervroegd Gepubliceerd op 14-8-2019
Eredivisie
Erik Pieters ex-Eredivisie Speler van de Week Gepubliceerd op 13-8-2019