Postieve coronatest bij PEC Zwolle Gepubliceerd op 1-8-2020 | Via fox sports

Bij PEC Zwolle is na de tweede coronatest deze week gehouden bij selectie, stafleden en medewerkers een persoon positief getest op het coronavirus. Het gaat om een lid van de medische staf die geen symptomen of klachten heeft, maar na de tweede testronde positief op het virus getest is.

Het gaat volgens de club om een heel laag virusgehalte, wat volgens deskundigen lijkt te passen bij een infectie die hij in maart heeft gehad.

Het lid van de medische staf onderging daarom vrijdag ter controle nog een neus- en keeltest, die een negatieve uitslag opleverde. Het staflid is uit voorzorg wel direct thuis in quarantaine gegaan. Hij heeft geen fysiek contact meer gehad met andere medewerkers van PEC Zwolle. Zijn situatie wordt de komende dagen zorgvuldig in de gaten gehouden.

PEC Zwolle speelt vandaag een oefenwedstrijd in Leeuwarden tegen SC Cambuur. 9 augustus komt de ploeg van John Stegeman voor het eerst in actie voor de Eredivisie Comeback. PEC gaat dan op bezoek bij Heracles Almelo. (FOX Sports/ANP)

Uitgelicht

Eredivisie
Vanavond live in speelronde 3 van de eDivisie: topper Ajax - PSV Gepubliceerd op 17-11-2020
Eredivisie
Prachtig eerbetoon Doesburg en Danilo in voetsporen Romário Gepubliceerd op 24-11-2020
Eredivisie
Vooruitblik: Feyenoord op recordjacht Gepubliceerd op 20-11-2020
Eredivisie
Karlsson doet Idrissi (voorlopig) vergeten in Alkmaar Gepubliceerd op 20-11-2020
Eredivisie
Oud-keeper en Eredivisie-recordhouder Doesburg overleden Gepubliceerd op 18-11-2020