Willem II drukt pover PSV nog dieper crisis in Gepubliceerd op 10-11-2019 | Via fox sports

PSV heeft een passend vervolg gegeven aan de dramatische reeks van de laatste weken. In Tilburg ging de ploeg van Mark van Bommel onderuit tegen Willem II: 2-1.

PSV haalde slechts één punt uit de laatste drie Eredivisie-duels en verloor donderdag zwaar bij LASK Linz (4-1). In Oostenrijk verloren de Eindhovenaren ondanks een vroege voorsprong; in Tilburg kwam PSV al snel op achterstand.

Willem II sloeg toe uit een snelle uitbraak via buitenspelers Mats Köhlert en Che Nunnely. Lars Unnerstall - die de voorkeur kreeg boven Jeroen Zoet - had geen verweer tegen het schot van Nunnely: 1-0.

Nunnely was de hoofdrolspeler bij het sterke Willem II. De rappe buitenspeler kwam keer op keer los van Michal Sadílek en liet nog voor rust twee grote kansen liggen om de score op te voeren. In de 64ste minuut zorgde Nunnely echter alsnog voor de 2-0. 

Gastón Pereiro - donderdag nog tribuneklant in Linz - hielp de bezoekers nog aan de aansluitingstreffer, maar verder kwam PSV niet. Timon Wellenreuther voorkwam de 2-2 na een spectaculaire doelpoging van de Uruguayaan. Voor het eerst sinds december 2013 weet PSV vier wedstrijden op rij niet te winnen. Willem II nadert de Eindhovenaren tot op twee punten. (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
Eredivisie start met buitenspeltechnologie Gepubliceerd op 31-7-2020
Eredivisie
Dit seizoen vijf wissels toegestaan in de Eredivisie Gepubliceerd op 30-7-2020
Eredivisie
Programma Eredivisie 2020/21 definitief vastgesteld Gepubliceerd op 24-7-2020
Eredivisie
Concept Eredivisie programma 2020/21 bekend Gepubliceerd op 22-7-2020
Eredivisie
Speelschema ‘FOX Sports Eredivisie Comeback’ bekend Gepubliceerd op 8-7-2020