PSV breekt contract vaste waarde Teze open Gepubliceerd op 20-11-2020 | Via fox sports

PSV heeft het contract van Jordan Teze opengebroken en verlengd tot medio 2024. Vrijdagmiddag tekende de 21-jarige verdediger in het Philips Stadion een nieuwe verbintenis waarmee hij zijn toekomst aan de club verbindt.

Het nieuwe contract is de bevestiging van de grote stappen die Teze het afgelopen jaar heeft gezet. In december 2019 werd de geboren Groninger definitief overgeheveld naar de A-selectie.

Met de komst van Roger Schmidt greep de verdediger deze zomer zijn kans tijdens de voorbereiding. Teze speelde zichzelf in de basisformatie en kwam tot op heden tot elf optredens. Alle als basisspeler.

“Het is ondanks de bizarre afgelopen maanden voor mij persoonlijk een heel mooi jaar geworden”, zegt Teze in een reactie op zijn contractverlenging. “Er is ontzettend veel gebeurd. Ik ben trots op mijn ontwikkeling, maar weet ook dat er nog veel meer aan komt. Daar richt ik me op.”

In augustus 2018 debuteerde Teze in het eerste elftal van PSV. Tegen PEC Zwolle viel hij een kwartier voor tijd in voor Denzel Dumfries. Ruim een jaar later volgde zijn eerste basisplaats, opnieuw tegen PEC Zwolle. Teze is eveneens international voor Jong Oranje. (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
Vooruitblik: Feyenoord op recordjacht Gepubliceerd op 20-11-2020
Eredivisie
Karlsson doet Idrissi (voorlopig) vergeten in Alkmaar Gepubliceerd op 20-11-2020
Eredivisie
Oud-keeper en Eredivisie-recordhouder Doesburg overleden Gepubliceerd op 18-11-2020
Eredivisie
LIVE: Bekijk hier speelronde 2 in de eDivisie Gepubliceerd op 17-11-2020
Eredivisie
Raad van Commissarissen Eredivisie CV treedt af Gepubliceerd op 16-11-2020