PSV haalt Schwaab na drie maanden terug naar Eindhoven Gepubliceerd op 11-8-2019 | Via fox sports

Daniel Schwaab (30) is terug bij PSV. De verdediger heeft zich voor een jaar verbonden aan de club waar hij afgelopen seizoen transfervrij vertrok.

Schwaab keert daarmee al na drie maanden terug bij de club waarvoor hij tussen 2016 en 2019 85 Eredivisie-duels in actie kwam. 

Vuur

De Duitser liet PSV aan het einde van de vorige jaargang weten dat privéomstandigheden hem er toe noopte om terug te keren naar zijn vaderland. "Het was toen de juiste beslissing", blikt Schwaab terug.

"Maar na drie maanden veel tijd met mijn vrouw en kinderen te hebben doorgebracht, is de honger terug. Het vuur brandt weer. Met de volledige steun van mijn gezin ga ik nu met veel ambitie verder bij PSV."Persoonlijkheid 
PSV heeft Schwaab om meerdere redenen zonder twijfel weer toegevoegd aan de selectie. "Naast ervaring brengt Daniel ook persoonlijkheid met zich mee", vertelt hoofdtrainer Mark van Bommel.

"Op en naast het veld is hij een voorbeeld voor alle spelers en een verlengstuk voor de technische staf. Iedere groep heeft een aantal van dit soort spelers nodig, dus ik ben erg blij dat Daniel weer terug is." (FOX Sports/ANP)

Uitgelicht

Eredivisie
Memphis Depay ex-Eredivisie Speler van de Week Gepubliceerd op 20-8-2019
Eredivisie
Effectief PSV maakt geen fout in Almelo Gepubliceerd op 19-8-2019
Eredivisie
Mijlpaal: Weet AZ de deur op slot te houden en een record te vestigen? Gepubliceerd op 15-8-2019
Eredivisie
Wedstrijd tussen VVV-Venlo en Ajax vervroegd Gepubliceerd op 14-8-2019
Eredivisie
Erik Pieters ex-Eredivisie Speler van de Week Gepubliceerd op 13-8-2019