PSV krijgt langer steun van rugsponsor Gepubliceerd op 19-6-2020 | Via fox sports

PSV krijgt langer steun van Energiedirect.nl, het bedrijf dat sinds vorig jaar op de achterkant van de Eindhovense shirts staat.

Het sponsorcontract is tussentijds met een jaar verlengd tot de zomer van 2022. "Een bijzonder krachtig signaal in deze moeilijke periode", zegt commercieel directeur Frans Janssen van PSV.

Het Brabantse energiebedrijf nam in 2016 de plaats over van Philips als hoofdsponsor van PSV, voor een jaarlijks bedrag van ruim 6 miljoen euro. Vorig jaar verhuisde Energiedirect.nl van de voorkant naar de achterkant van de shirts. Naar verluidt betaalt het bedrijf nu zo'n 1 miljoen euro per jaar.

Een groep grote bedrijven uit de regio nam het hoofdsponsorschap over onder de overkoepelende naam Metropoolregio Brainport Eindhoven.

"Wij zijn er trots op dat Energiedirect.nl juist nu in deze voor PSV lastige periode het vertrouwen in het partnership uitspreekt en dat bevestigt door nog een seizoen door te gaan op de achterzijde van ons mooie shirt", aldus Janssen. "De samenwerking straalt in alles 'Eendracht maakt macht' uit." (ANP)

Uitgelicht

Eredivisie
Speelschema ‘FOX Sports Eredivisie Comeback’ bekend Gepubliceerd op 8-7-2020
Eredivisie
Top Notch en Noah’s Ark ontwerpen de nieuwe Eredivisiebal 2020/21 Gepubliceerd op 7-7-2020
Eredivisie
Betaald voetbalclubs veilen unieke items tijdens Meer dan Voetbal-week Gepubliceerd op 6-7-2020
Eredivisie
ADO Den Haag helpt supporter en ex-verslaafde Michael met een gezonde leefstijl Gepubliceerd op 30-6-2020
Eredivisie
Komst Robben zorgt voor run op seizoenkaarten FC Groningen Gepubliceerd op 30-6-2020