PSV met Ihattaren in gesprek over verlengen contract Gepubliceerd op 20-12-2020 | Via fox sports

PSV hoopt op korte termijn het in de zomer van 2022 aflopende contract van Mohamed Ihattaren te verlengen. De Eindhovense club is daarover in gesprek met de 18-jarige middenvelder en zijn zaakwaarnemer Mino Raiola.

"Ik zit voorlopig bij PSV, ik ben heel erg blij hier. Ik moet gewoon lekker voetballen en de ballen er in blijven jagen zoals ik vandaag gedaan heb", aldus Ihattaren na de zege van 4-1 op RKC Waalwijk. "Ik heb nog een contract voor anderhalf jaar. Dat is eigenlijk al bijna, de tijd gaat echt snel. Ik laat alles aan Mino over. Daar heb ik vertrouwen in. Ik laat alles op me afkomen. Ik heb het echt naar mijn zin in Eindhoven."

Ihattaren kende een moeizame start van de competitie en was de eerste drie maanden geen vaste waarde. De laatste drie competitiewedstrijden speelt trainer Roger Schmidt met hetzelfde basiselftal en Ihattaren heeft daarin een belangrijke rol. Vorige week maakte hij tegen FC Utrecht (2-1 winst) zijn eerste doelpunt dit seizoen in de Eredivisie en tegen RKC scoorde hij zaterdag opnieuw. (FOX Sports/ANP)

Uitgelicht

Eredivisie
Vooruitblik: Titelkoorts in Arnhem Gepubliceerd op 22-1-2021
Eredivisie
Zakelijke relaties van betaald voetbalclubs zeer positief over partnership Gepubliceerd op 20-1-2021
Eredivisie
Vooruitblik: Klaas-Jan Huntelaar op voor zijn laatste kunstje? Gepubliceerd op 15-1-2021
Eredivisie
Vooruitblik: Reuzendoder AZ op weg naar volgende topper Gepubliceerd op 13-1-2021
Reactie op de nieuwe corona maatregelen van het Nederlandse betaald voetbal Gepubliceerd op 12-1-2021